Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Vaya Con Dios

Următoarele evenimente cu Vaya Con Dios

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Vaya Con Dios

RECENZIE: Vaya con Dios – Un nou rămas bun

Vaya Con Dios a concertat încă o dată la București cu prilejul turneului de retragere Farewell Tour. Solista Dani Klein și colegii ei de trupă au oferit publicului român un concert elegant, ce a lăsat nostalgia plutind în aer.

Poze concert Vaya Con Dios la Bucuresti 2014 - Farewell Tour

Vaya Con Dios a concertat încă o dată la București cu prilejul turneului de retragere Farewell Tour. Solista Dani Klein și colegii ei de trupă au oferit publicului român o ultimă reprezentație live, urmăriți câteva fotografii din deschiderea concertului.

Concert Vaya Con Dios Sala Palatului Bucuresti 2013

Vaya con Dios - Onoarea unui Rămas Bun - FOTO

Recenzia concertului Vaya con Dios de la Sala Palatului de pe 16 martie 2013. Include setlist si fotografii cu Dani Klein și colegii ei de trupă.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios la București

Concertul Vaya Con Dios de la Sala Palatului - 15 martie 2013

Concertul Vaya Con Dios a umplut Sala Palatului pe 15 martie 2013. InfoMusic îți oferă o galerie foto de la eveniment și te invită să citești recenzia concertului. Galerie foto... Continuare »

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 15 - 17 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 15 - 17 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Vaya con Dios își ia rămas bun de la publicul român

Puține ore ne mai despart până când belgienii de la Vaya con Dios își vor lua rămas bun de la publicul din România. Trupa va cânta pe 13 martie la Cluj-Napoca iar pe 14 și 15 martie la Sala Palatului din București.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Concertul Vaya con Dios este sold-out, publicul primește o nouă reprezentație

Cu o lună înainte, concertul de adio Vaya Con Dios de la Sala Palatului este sold-out, iar la cererea publicului, organizatorii pregătesc încă un spectacol.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Au mai rămas doar 300 de bilete pentru concertul Vaya con Dios

Concertul Vaya Con Dios din cadrul Farewell Tour 2013 este aproape Sold Out. Compania Events a comunicat că au mai rămas la vânzare doar 300 de bilete.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Vânzări bune pentru concertul Vaya Con Dios, au mai rămas 1000 de bilete - VIDEO

Concertul Vaya Con Dios din cadrul Farewell Tour 2013 este organizat de Events, iar agenția a comunicat că au mai rămas la vânzare ultimele 1000 de bilete. Categoria VIP este sold-out.

Turneul de adio Vaya con Dios - poster

Concert de adio Vaya Con Dios la București în 2013

Vaya Con Dios se va întoarce la București pe 15 martie 2013 pentru un concert de adio. Events va organiza la Sala Palatului ultimul recital în România al celei mai cunoscute trupe belgiene.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Sală neîncapătoare la concertul Vaya Con Dios!

Vaya Con Dios a umplut până la refuz Fratelli Studios pe 23 decembrie 2010. Peste 1000 de fani au participat la cel de-al patrulea spectacol pe care trupa îl susține ... Continuare »

Vaya.con.dios

Vaya con dios, joi la Fratelli Studios de la ora 23.00!

Trupa belgiană va repeta succesul din 2009, când concertul de la Sala Palatului s-a ținut cu casa închisă. Pentru mâine, Vaya Con Dios promite un show plin de vitalitate. Piesele... Continuare »

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Concertul Vaya Con Dios a fost reprogramat pe 23 decembrie

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein,... Continuare »

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Concertul Vaya Con Dios amânat din cauza stării de sănătate a solistei Dani Klein

Concertul trupei Vaya con Dios care era programat pe 11 noiembrie la Fratelli Studios s-a amânat din cauza stării de sănătate a solistei Dani Klein.  De câteva zile, ea se află... Continuare »

Gabrielle, Vaya Con Dios, Melanie Fiona la Fratelli Studios

Funky, retro, romantic, senzual... E timpul pentru o noua serie de evenimente "PURE SENSES PURE SOUND", adresate iubitorilor muzicii de exceptie. Pe 28 octombrie, Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul deschide in forta seria, cu un concert in premiera in Romania.

CLOSE
CLOSE