Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Vânzări bune pentru concertul Vaya Con Dios, au mai rămas 1000 de bilete - VIDEO

Concertul Vaya Con Dios din cadrul Farewell Tour 2013 este organizat de Events, iar agenția a comunicat că au mai rămas la vânzare ultimele 1000 de bilete. Categoria VIP este sold-out.
Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Concertele de adio prind în continuare în România. Vaya con Dios și-a anunțat retragerea de pe scenă după de 27 de ani, iar publicul autohton se grăbește să prindă loc în sala de ceremonii. Cu toate că spectacolul este programat pe 15 martie, belgienii au reușit să-și atragă nucleul de fani la Sala Palatului. Concertul din cadrul “Farewell Tour 2013” este organizat de Events, iar agenția a comunicat că au mai rămas la vânzare ultimele 1000 de bilete, categoria VIP fiind sold-out. Capacitatea sălii este de 4060 de locuri.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dincolo de magia unui concert Vaya con Dios, fanii sunt implicați în stabilirea setlistului. Piesele dorite pot fi votate pe site-ul oficial al formației. Până în prezent, conform voturilor exprimate, în topul spectatorilor din Bucureşti conduc detașat următoarele 3 hituri:

  1. Puerto Rico (de pe albumul Vaya Con Dios, 1987)
  2. Pauvre Diable (The Ultimate Collection, 2006)
  3. Heading for a Fall (Time Flies, 1992)

Cu un sound dominat de influențe gipsy și accente fracofone, Vaya Con Dios și-a creat renumele în anii ’90. Greu de încadrat într-un singur gen, muzica trupei curge pe omniprezenta chitară de flamenco, care îi dă amprenta fierbinte și latină. Vocea lui Dani Klein este emblematică pentru trupă, solista cântând în engleză, franceză și spaniolă. Vaya con Dios are la activ vânzări de peste 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri, fiind este cea mai cunoscută trupă belgiană la nivel mondial.

Ascultă Vaya con dios - Puerto Rico

Concertul Vaya con Dios de pe 15 martie va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 250 lei, în funcţie de distanța față de scenă. InfoMusic.ro susține acest concert și vă invită să participați cumpărând bilete de pe Eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dani KleinVaya Con Dios
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Crush & Alexandra Ungureanu au lansat "Nu am aripi" (acustic) - VIDEOCLIP

Crush & Alexandra Ungureanu au lansat un clip cu varianta acustică a noului single "Nu am aripi", ce pune în...

Închide