Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sală neîncapătoare la concertul Vaya Con Dios!

Publicat

pe

Dani Klein, solista Vaya Con Dios
Dani Klein, solista Vaya Con Dios

vaya-con-diosVaya Con Dios a umplut până la refuz Fratelli Studios pe 23 decembrie 2010. Peste 1000 de fani au participat la cel de-al patrulea spectacol pe care trupa îl susține  în România.

Solista Dani Klein a urcat pe scenă la ora 23.00, iar concertul a debutat în acordurile primului extras pe single de pe ultimul album, „Les Voiliers Sauvages de nos Vies”.

Cea mai cunoscută trupă belgiană a pus în scenă un spectacol cald, vibrant, cu note melancolice și plin de energie „latină”. Clasicele „Puerto Rico”, „Don’t Cry For Louie” sau „Heading for a Fall” au încălzit publicul care a reacționat pe masură.

Fanii au cântat și au dansat alături de cei opt pe ritmurile hiturilor deja extrem de cunoscute. Încântată de aplauzele călduroase, trupa a promis că va reveni la București cu placere de oricâte ori va avea ocazia.

Setlist complet: Les Voiliers Sauvages de Nos Vies / A En Mourir Pas / Don’t cry for Louie / Just a Friend / Il Suffisait D'Y Croire / Heading For a Fall / La Pirogue De L'Exode / Charly's Song / Johhny / Matelots / Ain’t No Love / Pack Yoir Memories / Comme On Est Venu / Puerto Rico / Pauvre Diable / Djelem Djelem / Nah Neh Nah.

PUBLICITATE
Comentează

Trending