Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Concertul Vaya con Dios este sold-out, publicul primește o nouă reprezentație

Cu o lună înainte, concertul de adio Vaya Con Dios de la Sala Palatului este sold-out, iar la cererea publicului, organizatorii pregătesc încă un spectacol.
Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Retragerea de pe scenă nu e lucru simplu pentru belgienii de la Vaya con Dios. Cu o lună înainte, concertul de adio de la Sala Palatului a devenit sold-out, iar la cererea publicului, organizatorii Events pregătesc încă un spectacol pentru ziua următoare. Mai exact, s-au vândut toate cele 4000 de bilete pentru concertul de pe 15 martie. Fanii rămași pe dinafară pot opta acum pentru show-ul de pe 16 martie 2013. În ambele ocazii, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Biletele pentru spectacolul din 16 martie sunt disponibile (din 15 februarie) la prețurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei pe Eventim.ro.

Trupa va încheia 27 ani de carieră, rămânând în amintirea fanilor cu hituri ca What’s a WomanPuerto Rico sau Neh Na Na NaVaya Con Dios a vândut peste 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri în întreaga lume. Numele spaniol al trupei Vaya Con Dios ("Du-te cu Dumnezeu") a fost preluat dintr-un documentar TV despre cartierul cubanez din Miami. Dată fiind notorietatea formației, Belgia a emis în 2008 o serie de timbre postale “Vaya con Dios” cu imaginea solistei Dani Klein.

Fanii sunt implicați în stabilirea setlistului. Piesele dorite pot fi votate pe site-ul oficial al formației. Hitul "Puerto Rico" este cel mai votat cântec la nivel mondial, regăsindu-se în topul tuturor celor 13 metropole incluse până acum în "Farewell Tour". Momentan, preferințele bucureștenilor dau următorul TOP3:

  1. "Don't Cry For Louie" (Vaya Con Dios, 1987)
  2. "Puerto Rico" (Vaya Con Dios, 1987)
  3. "Pauvre Diable" (The Ultimate Collection, 2006).

VIDEO LIVE: Vaya con dios - Don't cry for Louie (Elveția, 2006)

Vaya Con Dios se va opri și la Cluj-Napoca. Formația va cânta pentru ardeleni la Sala Sporturilor Horia Demian pe 13 martie 2013.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vaya Con Dios
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters: The Wall Open Air 2013 - Cum va arăta concertul de la București - VIDEO

Roger Waters ne dezvăluie câteva lucruri despre show-ul fantastic The Wall Open Air, pe care vom avea ocazia să-l vedem...

Închide