Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Vaya Con Dios a fost reprogramat pe 23 decembrie

Publicat

pe

Dani Klein, solista Vaya Con Dios
Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.

Intr-un mesaj postat saptamana trecuta pe site-ul oficial al formatiei, membrii trupei isi rugau fanii sa aiba rabdare si sa fie alaturi de Dani, pana cand vor putea reprograma. Astazi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit ca trupa va putea onora promisiunea de a canta pentru fanii romani pe 23 decembrie, multumindu-le celor care au avut incredere si i-au asteptat.
Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie, intr-un interval de 4 saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa [email protected] in contul din care s-a efectuat plata.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 15 martie 2013

Vaya Con Dios

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending