Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Au mai rămas doar 300 de bilete pentru concertul Vaya con Dios

Concertul Vaya Con Dios din cadrul Farewell Tour 2013 este aproape Sold Out. Compania Events a comunicat că au mai rămas la vânzare doar 300 de bilete.
Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

După de 27 de ani de activitate muzicală, Vaya con Dios și-a anunțat retragerea de pe scenă printr-un turneu de adio intitulat "Farewell Tour 2013". Pe 15 martie, belgienii vor susține un concert la Sala Palatului din București, organizat de Events, agenția comunicând că au mai rămas la vânzare doar 300 de bilete. Locurile din sectoarele B, C, D şi E ale Sălii Palatului (categoria a IIa, la preţul de 190 de lei) sunt complet ocupate. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dani Klein, solista Vaya Con Dios

Dincolo de magia unui concert Vaya con Dios, fanii sunt implicați în stabilirea setlistului. Piesele dorite pot fi votate pe site-ul oficial al formației. Până în prezent, conform voturilor exprimate, în topul spectatorilor din Bucureşti conduc detașat următoarele 3 hituri:

  1. Puerto Rico (de pe albumul Vaya Con Dios, 1987)
  2. Pauvre Diable (The Ultimate Collection, 2006)
  3. Heading for a Fall (Time Flies, 1992)

Cu un sound dominat de influențe gipsy și accente fracofone, Vaya Con Dios și-a creat renumele în anii ’90. Greu de încadrat într-un singur gen, muzica trupei curge pe omniprezenta chitară de flamenco, care îi dă amprenta fierbinte și latină. Vocea lui Dani Klein este emblematică pentru trupă, solista cântând în engleză, franceză și spaniolă. Vaya con Dios are la activ vânzări de peste 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri, fiind este cea mai cunoscută trupă belgiană la nivel mondial.

Vaya Con Dios - Nah neh nah

InfoMusic.ro susține acest concert și vă invită să participați cumpărând unul din ultimele bilete de pe Eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dani KleinVaya Con Dios
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Record iTunes - 25 de miliarde de piese vândute

Publicul este încă dispus să plătească pentru muzică. iTunes a înregistrat un nou record: peste 25 de miliarde de piese...

Închide