Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Vaya con Dios își ia rămas bun de la publicul român

Puține ore ne mai despart până când belgienii de la Vaya con Dios își vor lua rămas bun de la publicul din România. Trupa va cânta pe 13 martie la Cluj-Napoca iar pe 14 și 15 martie la Sala Palatului din București.
Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Puține ore ne mai despart de concertul Vaya con Dios, spectacol prin care belgienii  își vor lua rămas bun de la publicul din România. Trupa a sosit azi la Cluj-Napoca, iar mâine, 13 martie, va susține primul spectacol din cadrul turneului de retragere în Sala Horia Damian. Bilete sunt disponibile la punctele de vânzare din incinta Polus Center şi Iulius Mall.

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

Dani Klein - solista Vaya Con Dios

În București, Vaya con Dios va urca pe scena Sălii Palatului pe 15 și pe 16 martie. Spectacolul de pe 15 este sold out, în timp ce pentru data de 16 biletele sunt încă disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti) sau online pe www.eventim.ro, la preţurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Atât pe 15 martie, cât şi pe 16 martie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Trupa va încheia 27 de ani de carieră, rămânând în amintirea fanilor cu hituri precum "What’s a Woman", "Puerto Rico" sau "Neh Na Na Na". Vaya Con Dios a vândut peste 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri în întreaga lume. Numele spaniol al trupei Vaya Con Dios ("Mergi cu Dumnezeu") a fost preluat dintr-un documentar TV despre cartierul cubanez din Miami. Dată fiind notorietatea formației, Belgia a emis în 2008 o serie de timbre postale "Vaya con Dios" cu imaginea solistei Dani Klein.

Vaya Con Dios - "Nah neh nah"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vaya Con Dios
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica Muse prin filtrul creativ al fanilor - "Animals" - VIDEOCLIP

Muse a apelat la creativitatea fanilor pentru realizarea unui nou videoclip. Pornind de la versurile piesei "Animals" a fost realizat...

Închide