Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Passenger

Următoarele evenimente cu Passenger

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Passenger

Passenger - Ghost Town

Passenger - Ghost Town

Passenger continuă promovarea albumului ”Runaway” cu piesa ”Ghost Town”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip apăsător, filmat în Detroit.

Passenger - Survivors

Passenger - Survivors

În calitate de supraviețuitor al vieții moderne, Passenger a lansat piesa ”Survivors”. Melodia este extrasă de pe noul album ”Runaway” și este acompaniată de un videoclip filmat în Times Square.

Passenger - Heart To Love

Passenger - Heart To Love

”Am căutat diamante într-un maldăr de cărbuni”, ne spune Passenger în versurile noului său single, ”Heart To Love”. Piesa vorbește despre căutarea iubirii și ne este prezentată împreună cu un videoclip filmat în Las Vegas.

Passenger | Why Can't I Change

Passenger - Why Can't I Change

Passenger continuă seria constantă a lansărilor de piese cu ”Why Can't I Change”, o melodie în stilul folk-indie deja clasic al artistului. Melodia este inclusă pe noul album ”Runaway”.

Passenger | Hell Or High Water

Passenger - Hell Or High Water

Passenger a lansat o nouă piesă, intitulată ”Hell Or High Water”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat și produs de Jarrad Seng și Mike Rosenberg.

Passenger - Simple Song

Passenger - Simple Song

Uneori, o piesă simplă poate capta mai multă emoție decât o melodie cu o producție ce abundă în artificii. Este și cazul noului single al lui Passenger, ”Simple Song”, o animație ingenuă realizată de Matthew Robins

Passenger | The Boy Who Cried Wolf

Passenger - The Boy Who Cried Wolf

Passenger a lansat videoclipul noului single "The Boy Who Cried Wolf". Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu, lansat luna aceasta.

Passenger | Vincent (Cover)

Passenger - Vincent (cover Don McLean)

Passenger încheie seria cover-urilor nocturne cu o nouă versiune a piesei ”Vincent”. În versiune originală, melodia este interpretată de artistul de muzică folk Don McLean, acesta compunând piesa pentru a-i aduce un tribut pictorului post-impresionist Vincent van Gogh.

Passenger | Fast Car (Tracy Chapman cover)

Passenger - Fast Car (cover Tracy Chapman)

Passenger a înregistrat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Tracy Chapman, ”Fast Car”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat și editat de YOUSEF.

Passenger | Hotel California (The Eagles cover)

Passenger - Hotel California (cover The Eagles)

Passenger a înregistrat un cover după cea mai cunoscută piesă din repertoriul trupei The Eagles, ”Hotel California”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Passenger | Heart of Gold (Neil Young cover)

Passenger - Heart of Gold (cover Neil Young)

Passenger a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul lui Neil Young, ”Heart of Gold”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Passenger | Angie (The Rolling Stones cover)

Passenger - Angie (cover The Rolling Stones)

Passenger a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul trupei The Rolling Stones, ”Angie”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Passenger | A Change is Gonna Come (Sam Cooke cover)

Passenger - A Change is Gonna Come (cover Sam Cooke)

Passenger a înregistrat un cover după cunoscutul hit al lui Sam Cooke, ”A Change is Gonna Come”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Passenger | Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger - Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger a lansat videoclipul piesei ”Beautiful Birds” de pe albumul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artista britanică Birdy.

Passenger

Passenger - A Kindly Reminder

Passenger a lansat un video cu versuri pentru noul single ”A Kindly Reminder”. Compusă în urmă cu o săptămână, piesa are un mesaj adresat președintelui SUA, Donald Trump.

Passenger - If You Go

Passenger a lansat un nou videoclip, de această dată, pentru single-ul „If You Go”.

Passenger - Someday

Passenger - Someday

Passenger a lansat un clip de promovare pentru piesa ”Someday”. Videoclipul a fost filmat în Queensland, fiind regizat de Jarrad Seng.

Passenger | Let Me Dream A While

Passenger - Let Me Dream A While

Passenger a lansat un clip de promovare pentru piesa ”Let Me Dream A While”. Videoclipul a fost filmat în perioda turneului susținut recent în Asia.

Passenger - Thunder and Lightning

Passenger - Thunder and Lightning

Passenger a lansat un video filmat la studio pentru piesa ”Thunder and Lightning”. Melodia a fost înregistrată la Roundhead Studios din Noua Zeelandă, locație în care artistul a tras multe dintre piesele de pe ultimul album, ”Young as the Morning, Old as the Sea”.

Passenger - Everything

Passenger - Everything

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Everything”. Piesa este extrasă de pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”, apărut pe piață în 2016.

Passenger | There Is a Light That Never Goes Out ( The Smiths Cover)

Passenger - There Is a Light That Never Goes Out (cover The Smiths)

Passenger a realizat un cover după o piesă din repertoriul trupei The Smiths - "There Is a Light That Never Goes Out". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Edinburgh.

Passenger - And It Stoned Me ( A Van Morrison Cover )

Passenger - And It Stoned Me (cover Van Morrison)

Passenger a realizat un cover după o piesă din repertoriul lui Van Morrison - "And It Stoned Me". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Sussex Downs.

Passenger - The Wind (Cover Cat Stevens)

Passenger - The Wind (cover Cat Stevens)

Passenger a realizat un cover după o piesă din repertoriul lui Cat Stevens - "The Wind". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Plymouth.

Passenger | Girl From The North Country (Bob Dylan Cover)

Passenger - Girl From The North Country (cover Bob Dylan)

Passenger a realizat un cover după o piesă din repertoriul lui Bob Dylan - "Girl From The North Country". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Barcelona.

Passenger - When We Were Young

Passenger - When We Were Young

Passenger a lansat videoclipul noului single "When We Were Young". Vizualul este regizat de James Lees și produs de Evonne O'Rourke.

Passenger | Aint no sunshine ( Bill Withers Cover)

Passenger - Ain't no sunshine (cover Bill Withers)

Passenger a realizat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Bill Withers - "Ain't no sunshine". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Hamburg.

Passenger & Gregory Alan Isakov | Kathy's Song ( Simon & Garfunkel Cover )

Passenger & Gregory Alan Isakov - Kathy's Song (cover Simon & Garfunkel)

Passenger continuă seria cover-urilor cu o piesă din repertoriul duo-ului Simon & Garfunkel - "Kathy's Song". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Paris.

Passenger

Passenger - Diamonds on the Soles of her Shoes (cover Paul Simon)

Passenger a realizat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Paul Simon - "Diamonds on the Soles of her Shoes". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Stockholm.

Passenger | Can You Feel The Love Tonight

Passenger - Can You Feel The Love Tonight (cover Elton John)

Passenger a realizat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Elton John - "Can You Feel The Love Tonight ". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Helsinki.

Passenger | Love Will Tear Us Apart (Joy Division cover)

Passenger - Love Will Tear Us Apart (cover Joy Division)

Passenger a realizat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul Joy Division - "Love Will Tear Us Apart". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Berlin.

Passenger - Losing My Religion (REM Cover)

Passenger - Losing My Religion (cover R.E.M.)

Passenger a realizat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul R.E.M - "Losing My Religion". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Londra.

Passenger

Passenger a lansat piesa "Home" - AUDIO

Passenger a lansat un nou single, intitulat "Home". Melodia este extrasă de pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”, lansat luna aceasta.

Passenger / Birdy

Passenger a colaborat cu Birdy pentru noul single "Beautiful Birds" - AUDIO

Passenger a înregistrat o piesă cu Birdy pentru noul său album, ”Young as the Morning Old as the Sea”. Melodia se numește ”Beautiful Birds” și este compusă de Mike Rosenberg (aka Passenger).

Passenger - Anywhere

Passenger - Anywhere

Passenger a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Anywhere”. Melodia este extrasă de pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”, așteptat pe piață luna aceasta.

Passenger - Anywhere

Passenger - Anywhere

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Anywhere”. Piesa este extrasă de pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”.

Passenger - Somebody's Love

Passenger - Somebody's Love

Passenger a lansat un lyric video pentru noul single ”Somebody's Love”. Piesa este inclusă pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”.

Passenger - Somebody's Love

Passenger - Somebody's Love

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Somebody's Love”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al artistului, “Young as the Morning Old as the Sea”.

Passenger - Fear Of Fear

Passenger - Fear Of Fear

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Fear Of Fear”. Piesa este extrasă de pe albumul “Whispers II”, o continuare a discului lansat în 2014.

Cu Passenger departe de griji și rutină - "Scare Away The Dark" - VIDEOCLIP

Passenger ne reamintește că viața nu se rezumă doar la grijile zilnice și stresul locului de muncă și ne invită să visăm, să zâmbim, să privim spre stele. Noul videoclip "Scare Away The Dark" concretizează în imagini ceea ce versurile sugerează: reîntoarcerea la bucuriile mici, la o viață trăită din plin.

Passenger - "Heart's On Fire" (secvență videoclip)

Videoclip nou Passenger - "Heart's on Fire"

Passenger transmite prin noul single "Heart's on Fire" emoția amintirii unei iubiri ce nu se uită, indiferent câți ani ar trece. Melodia este extrasă de pe noul album "Whispers", videoclipul fiind regizat de Jarrad Seng.

Passenger a lansat un nou videoclip, "Whispers"

După ce a cucerit topurile de pretutindeni cu hitul "Let Her Go", artistul britanic Passenger revine cu un nou album și un videoclip ce promovează piesa centrală a discului. Urmărește clipul "Whispers" în articol.

CLOSE
CLOSE