Urmărește-ne în Social Media

folk

Passenger - What You're Waiting For

Passenger ne îndeamnă să ne bucurăm de tot ce are viața de oferit și să lăsăm în spate competitivitatea care ne încețoșează viziunea. ”What You're Waiting For” este noul single al artistului, o piesă pentru cei care au uitat se aprecieze ceea ce au pentru că și-au dorit mereu să aibă mai mult.

Publicat

pe

"What You're Waiting For" se regăsește pe albumul "Songs for the Drunk and Broken Hearted", un material finalizat în pandemie.

"Sunt extrem de mândru de acest album. A fost un proces îndelungat, până să ajung în acest punct, dar cred că albumul este mult mai bun tocmai din acest motiv... Am crezut că l-am finalizat la începutul anului trecut și că va fi gata pentru lansare în mai, dar din cauza carantinei am hotărât să-l punem pe pauză și suntem fericiți că am făcut asta.

În ultimele luni am compus câteva piese noi, o parte dintre ele ajungând pe acest album...", a povestit Passenger.

"Songs for the Drunk and Broken Hearted" a fost lansat pe 8 ianuarie, la doar 6 luni de la apariția discului anterior, "Patchwork". Discul conține single-urile "A Song For The Drunk And Broken Hearted" și "Suzanne".

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa "Let Her Go" a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Concerte & turnee

Passenger vine în 2022 la București - Data concertului și detalii despre bilete

Passenger va concerta la București în 2022, evenimentul urmând să aibă loc în aer liber, la Arenele Romane. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online.

Publicat

pe

Passenger
Passenger │ FOTO: Captură YouTube

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă, Passenger, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, acesta a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa "Let Her Go" a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, având în prezent peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album, "Songs For The Drunk And Broken Hearted", Passenger a pornit într-un turneu european cu trupă live, în care va interpreta noile piese, dar și piese devenite deja clasice. Acest turneu îl va aduce pe artist și în România. Pe 1 iulie 2022, Passenger va concerta la Arenele Romane din București, show-ul urmând să respecte regulile în vigoare la data desfășurării evenimentului.

Bilete la concertul Passenger de la București, iulie 2022:

Biletele pentru concertul PASSENGER de la Arenele Romane din București pot fi achiziționate începând cu 22 octombrie 2021.

Prețurile biletelor:

  • 100 de lei (Acces General cu loc pe scaune sau în picioare),
  • 195 de lei (Golden, cu loc în picioare, în fața scenei)
  • 250 lei (Premium, cu loc pe scaun, în apropierea scenei).

Biletele pot fi de asemenea achiziționate de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Reguli de acces

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranță participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending