Urmărește-ne în Social Media

folk, rock

Passenger

Poster eveniment Passenger

UPDATE: Concertul pe care Passenger trebuia să îl susțină pe 1 iulie la Arenele Romane a fost REPORGRAMAT pentru 9 aprilie 2023. Biletele deja cumpărate rămân valabile. 

Organizatorii au transmis că mutarea concertului de la București a venit odată cu vestea amânării/ anulării a altor două concerte din turneul Passenger, ce urmau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistică a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la București.

Bilete concert Passenger la Arenele Romane

  • 125 de lei (Acces General cu loc pe scaune sau în picioare)
  • 200 de lei (Golden, cu loc în picioare, în fața scenei)
  • 250 lei (Premium, cu loc pe scaun, în apropierea scenei) - sold out

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - Passenger, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul "Let Her Go" s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional.

După lansarea celui mai recent album - "Songs For The Drunk And Broken Hearted" de anul acesta, Passenger a pornit într-un turneu european cu trupă live, în care va interpreta noile piese, dar și piese devenite deja clasice.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 martie 2023. Ref #142780

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.