Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Passenger - The Way That I Love You

Passenger ne amintește cât de importante sunt muzica și iubirea în aceste momente tulburi pe care le trăim cu toții. Artistul britanic a lansat o piesă de dragoste, compusă pentru iubita lui, realizând ulterior că semnificația melodiei este diferită de cea la care se gândise inițial.

"Bună tuturor!

Sper că sunteți cu toții bine și că aveți grijă de voi în aceste vremuri ciudate.

Am vrut să împărtășesc o piesă cu voi, sunt de părere că în cele mai întunecate momente arta și muzica sunt mai importante ca niciodată.

Sunt destul de reținut atunci când vine vorba de a împărtăși lucruri din viața intimă, dar simt că trebuie să vă împărășesc povestea acestei piese, pentru a fi pe deplin înțeleasă.

Se numește "The Way That I Love You". Am compus-o în urmă cu ceva timp pentru iubita mea. La momentul respectiv am crezut că va fi o piesă drăguță de dragoste, dar, din păcate, câteva săptămâni mai târziu ne-am despărțit.

Abia atunci am înțeles că nu era doar o piesă de dragoste, ci poate, subconștient, modul meu prin care îmi luam rămas bun.

Sper ca această melodie să ajute pe oricine a trecut prin ceva similar, sper să vă ofere un sprijin dacă nu puteți fi în aceste momente cu cei pe care îi iubiți", ne-a transmis Passenger.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa "Let Her Go"a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Passenger este confirmat în lineup-ul festivalului Neversea 2020, alături de Black Eyed Peas și Parov Stelar. 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE