Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023

Concertul Passenger, ce urma să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din București, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul va avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit.

Publicat

pe

Passenger
Passenger │ FOTO: Mila Austin

Biletele achiziționate pentru concertul Passenger de pe 1 iulie își păstrează valabilitatea pentru show-ul reprogramat pe 9 aprilie 2023. Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate în continuare online.

Mesajul lui Mike Rosenberg (Passenger)

"Sunt devastat să anunțăm că nu vom mai cânta în România în această vară. Eram tare nerăbdător să vin și să cânt în fața voastră și sunt foarte recunoscător tuturor celor care au cumpărat bilete […] am lucrat împreună cu organizatorii și locația pentru a găsi o data pentru concertul din București și am găsit, în sfarsit, o dată care funcționează. Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul următor (n.r. 2023), în aceeași locație (Arenele Romane), în cort încălzit […]

Bineînțeles că mi-ar plăcea să vă păstrați biletele dacă puteți! Dacă nu, și noua dată nu este potrivită pentru voi, biletele pot fi rambursate. Vă promit că atunci când, în sfârșit va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!", a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Rambursarea contravalorii biletelor

Persoanele care și-au achizitionat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua dată reprogramată, respectiv 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv până la 12 iulie 2022, inclusiv. În acest sens, clienții care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugați să trimită solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, disponibil aici iabilet.ro/retur.

Despre Passenger

Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, este un cântăreț și compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, care a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul "Let Her Go" s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 aprilie 2023

Passenger

Loc
Arenele Romane

Trending