Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

EMAGIC pune în vânzare un abonament special Week Pass pentru 4 concerte de la Arenele Romane

Între 24 iunie și 1 iulie are loc prima ediție Emagic Week, ce va presupune introducerea unui nou tip de abonament - Emagic Week Pass. Acesta îți asigură intrarea la concertele Morcheeba + Golan, Thievery Corporation, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox și Passenger.

Publicat

pe

Emagic Week Pass
Emagic Week Pass │ FOTO: Captură YouTube

EMAGIC WEEK PASS poate fi achiziționat online, la prețul unic de 359 lei (+ comisioane) și îți oferă acces la Arenele Romane la patru evenimente:

  • Morcheeba + Golan (24 iunie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Thievery Corporation (27 iunie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (28 iunie) – abonamentul oferă acces în tribune, în sectoarele G, H, I cu loc pe scaun;
  • Passenger (1 iulie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere.

Abonamentul este transmisibil și poate fi folosit de oricine pentru acces în incinta fiecăruia dintre cele patru evenimente, ca tu să îl poți "share-ui" cu alte persoane. Abonamentul va putea fi scanat la acces în fiecare dintre cele patru zile de concerte, câte o singură dată per concert.

Emagic Week Pass poate fi achiziționat și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

MORCHEEBA + special guest GOLAN | 24 iunie

Skye Edwards și Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – "Blackest Blue", compus în pandemie și lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obișnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat că pionieri ai scenei muzicale britanice și i-a făcut cunoscuți în toate colțurile lumii, cu vânzări de miloane de albume.

Pe 24 iunie, pe scena Arenelor Romane, se vor auzi în premieră piesele de pe "Blackest Blue", precum și piese Morcheeba deja foarte cunoscute și iubite de public. Înaintea showului Morcheeba pe scenă vor urca special guest GOLAN.

THIEVERY CORPORATION | 27 iunie

Thievery Corporation revin pe 27 iunie la București pentru un live electrizant, cu full band, organizat de Emagic și The Fresh. Rob Garza si Eric Hilton au devenit cunoscuti în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor - The Richest Man în Babylon.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzică abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti și instrumente live, iar principiile DYI și mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX | 28 iunie

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continuă concertele din cadrul turneului mondial început în 2021, sub egida "The Grand Reopening Tour" ("Marea Redeschidere") și promite audiențelor de pretutindeni o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul "The Grand Reopening Tour" va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni multi-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alătura, seară de seară, invitați-surpriză, ce vor face că fiecare spectacol să fie unic și imprevizibil – transformându-l într-una dintre cele mai încântătoare experiențe muzicale live ale timpurilor noastre, dar și ale timpurilor apuse.

PASSENGER | 1 iulie

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul "Let Her Go" s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album - "Songs For The Drunk And Broken Hearted", PASSENGER își continuă în 2022 turneul mondial cu trupă live, în care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 24 iunie 2022

Emagic Week Pass 2022

Loc
Arenele Romane
Comentează

Concerte & turnee

Thievery Corporation anunţă un concert în România, în vara lui 2024

Cel mai nou concert anunţat în România în februarie 2024 este cel al trupei Thievery Corporation. Legenda downtempo şi chillout revine la Arenele Române în vara acestui an şi mai multe detalii despre eveniment aflaţi în articol.

Publicat

pe

Concert Thievery Corporation la Arenele Romane pe 27 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Thievery Corporation revine în România şi va ţine un concert la Arenele Romane pe 16 iulie 2024. Duo-ul activ din 1995 îmbină genuri muzicale care nu te-ai aştepta să se găsească în acelaşi melanj. E vorba despre jazz, bossa nova, electro şi dub. Dar nu se termină aici. Ascultătorii vor regăsi elemente de rap, reggae, muzică indiană sau trip-hop.

Thievery Corporation a fost ultima dată în România în 2022, tot la Arenele Romane, iar atunci i-a avut ca invitaţi speciali pe Deliric X Silent Strike şi Blazine Vibz Meets Yardie Flo. Grupul din Washington DC a fost format în vara lui 1995, iar ultimul album lansat a fost "Symphonik", după ce în 2018 apăruse "Treasures From the Temple".

Un aspect care s-a remarcat mereu la această formaţie e cât de eclectic e limbajul versurilor. Veţi auzi versuri în engleză, spaniolă, franceza, italiană, persană, portugheză, ba chiar şi în limba română şi hindi. M-am uitat de curiozitate pe setlist-urile ultimelor concerte ale trupei şi iată cam ce piese s-au auzit în ultima vreme la concertele grupului:

  • Sleeper Car
  • Mandala
  • Lebanese Blonde
  • Amerimacka
  • Letter to the Editor
  • Medley 3
  • Originality
  • Exilio (Exile)
  • Ghetto Matrix
  • The Passing Stars
  • Vampires
  • The Heart's a Lonely Hunter
  • Air Batucada
  • San San Rock
  • History
  • Until the Morning

Pe lângă Rob Garza (bas, chitară, clape, producţie) şi Eric Hilton (bas, chitară, clape, producţie), în tuneu îi vedem şi pe Jeff Franca, la tobe, Rob Myes, la chitara şi sitar, dar şi pe Frank Orrall la percuţii, tobe, voce. Dan Africano e la bas şi Ashish Vyas la bas.

Bilete la evenimente găsiţi mai jos, iar la presale preţurile pornesc de la 139 de lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit în zona Teren, însoţiţi de un adult posesor de bilet.

Citește în continuare

Trending