Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Alessandro Safina

Următoarele evenimente cu Alessandro Safina

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alessandro Safina

Alessandro Safina va concerta alături de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Alessandro Safina va concerta pe 14 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Cu doar câteva săptămâni înainte de eveniment, îndrăgitul tenor a dezvăluit una dintre surprizele pregătite pentru public. Acesta va fi acompaniat pe scenă de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Ofertă de 1 + 1 gratis la biletele pentru concertul lui Alessandro Safina

În perioada 4 - 15 august, cei interesați să cumpere bilete la concertul lui Alessandro Safina din Cluj-Napoca vor beneficia de o ofertă promoțională. La achiziționarea unui bilet, clientul va primi cel de-al doilea bilet în mod gratuit.

Cele mai frumoase poze de la concerte lunii Aprilie 2016

Urmărește o selecție cu cele mai reușite și interesante fotografii surprinse de fotografii InfoMusic cu prilejul concertelor din luna aprilie 2016.

Alessandro Safina a adus parfumul Toscanei la București

Alessandro Safina a readus la București parfumul Toscanei și versurile romantice ale celor mai celebre piese italiene. Interpretul hitului „Luna” a fost primit cu zeci de aplauze de publicul român, care a savurat fiecare notă muzicală venită din partea artistului.

Poze concert Alessandro Safina - București 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de tenorul Alessandro Safina la Sala Palatului din București pe 14 aprilie 2016.

Alessandro Safina intr-o conferinta de presa la Bucuresti (2016)

Alessandro Safina: "Când sunt în România mă simt ca acasă"

Alessandro Safina ne-a povestit despre frumusețea Toscanei și despre cât de bine se simte în România. Mai multe detalii în interviul acordat InfoMusic.

Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Concertul Alessandro Safina a fost reprogramat pentru luna aprilie

Concertul de pe 21 decembrie 2015 a fost reprogramat pe data de 14 aprilie 2016 datorită unei situații medicale precare a maestrului care nu îi permite să suțină concertul.

Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Alessandro Safina a entuziasmat publicul la Sala Palatului (foto și video)

Tenorul italian Alessandro Safina s-a întors pentru a treia oară în Romania în seara de 7 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti, unde a cântat acompaniat de orchestra Teatrului... Continuare »

Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Galerie foto de la concertul lui Alessandro Safina

Tenorul italian Alessandro Safina s-a întors pentru a treia oară în Romania pentru un concert pe 7 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti. Pe scenă, artistul a fost acompaniat... Continuare »

alessandro-saffina la bucuresti 2012

Concert Alessandro Safina la București

Alessandro Safina va concerta în această primăvară din nou la Bucureşti. Unul dintre cei mai apreciaţi tenori italieni va susţine pe 7 martie 2012, începând cu ora 19.30 la Sala... Continuare »

CLOSE
CLOSE