Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Alessandro Safina va concerta alături de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Alessandro Safina va concerta pe 14 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Cu doar câteva săptămâni înainte de eveniment, îndrăgitul tenor a dezvăluit una dintre surprizele pregătite pentru public. Acesta va fi acompaniat pe scenă de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Concert Alessandro Safina la București pe 14 aprilie 2016 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

O seară minunată de decembrie care începe cu un concert de muzică pop-opera nu poate decât să îmbie la încântare, relaxare și sentimente de bună dispoziție, mai ales când artiștii prezenți pe scenă sunt împătimiți de muzică, adevărați profesioniști cu talent înnăscut.

Cu aproximativ o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni. Onorat și deosebit de emoționat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști. Peste 60 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca, îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical propus publicului din Ardeal.

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist, m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât știu că dețin un statut major la nivel național și internațional. Cu siguranță, revenirea pe scena Sălii Polivalente din Cluj, mă va apropia mai mult de România, această țară deosebită unde am avut șansa să descopăr oameni minunați și să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România și sper ca noul meu concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Alessandro Safina.

Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera precum și melodii veritabile, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui textură fină va cuprinde fiecare colțișor de sală.

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o descopere cu prilejul concertului programat pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 19:30. Spectatorii interesați sunt invitați să profite de oferta lunii noiembrie. La fiecare bilet cumpărat, vor primi cadou cel de–al doilea bilet.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alessandro Safina
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amina Claudine Myers concertează la București pe 19 noiembrie

Cunoscuta artistă de jazz Amina Claudine Myers va concerta la București pe 19 noiembrie. Evenimentul va avea loc Sala Mare...

Închide