Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Alessandro Safina a fost reprogramat pentru luna aprilie

Concertul de pe 21 decembrie 2015 a fost reprogramat pe data de 14 aprilie 2016 datorită unei situații medicale precare a maestrului care nu îi permite să suțină concertul.

Publicat

pe

Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012
Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială a artistului și pe canalele online. Situația medicală precară a maestrului Alessandro Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pentru data de 14 Aprilie 2016. 

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Cei care au achiziționat bilete pentru spectacolul din 21 decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Gpv1os20_Dc]

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – „Opera-Rock”- după cum îl numeste el însuși. Single-ul „Luna” a staționat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Trending