Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Concertul Alessandro Safina a fost reprogramat pentru luna aprilie

Concertul de pe 21 decembrie 2015 a fost reprogramat pe data de 14 aprilie 2016 datorită unei situații medicale precare a maestrului care nu îi permite să suțină concertul.
Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială a artistului și pe canalele online. Situația medicală precară a maestrului Alessandro Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pentru data de 14 Aprilie 2016. 

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Cei care au achiziționat bilete pentru spectacolul din 21 decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Gpv1os20_Dc]

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – „Opera-Rock”- după cum îl numeste el însuși. Single-ul „Luna” a staționat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Citește mai multe despre Alessandro Safina
RECOMANDARE:Cumpără un album Alessandro Safina

album-alessandro-safina-sognami

Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele trenduri din industria muzicală, prezentate la Mastering The Music Business

Pentru prima dată în România, personalități din industria muzicală vin să-și împartășească experiența în cadrul unei conferințe dedicate exclusiv acestui...

Închide