Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Concertul Alessandro Safina a fost reprogramat pentru luna aprilie

Concertul de pe 21 decembrie 2015 a fost reprogramat pe data de 14 aprilie 2016 datorită unei situații medicale precare a maestrului care nu îi permite să suțină concertul.
Alessandro Safina, concert la Bucuresti, 7 martie 2012

Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială a artistului și pe canalele online. Situația medicală precară a maestrului Alessandro Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pentru data de 14 Aprilie 2016. 

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Cei care au achiziționat bilete pentru spectacolul din 21 decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Gpv1os20_Dc]

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – „Opera-Rock”- după cum îl numeste el însuși. Single-ul „Luna” a staționat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Citește mai multe despre Alessandro Safina
RECOMANDARE:Cumpără un album Alessandro Safina

album-alessandro-safina-sognami

Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele trenduri din industria muzicală, prezentate la Mastering The Music Business

Pentru prima dată în România, personalități din industria muzicală vin să-și împartășească experiența în cadrul unei conferințe dedicate exclusiv acestui...

Închide