Urmărește-ne în Social Media

clasica

Alessandro Safina

Concert Alessandro Safina la București pe 14 aprilie 2016 Concert Alessandro Safina la București pe 14 aprilie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Alessandro Safina revine în România și va susține un concert la Sala Palatului pe 26 mai 2023. Tenorul italian va fi acompaniat de o orchestră simfonică și împreună vor interpreta compoziții noi, dar și hit-uri îndrăgite.

Bilete concert Alessandro Safina la Sala Palatului

  • Golden VIP - 299 lei
  • VIP - 259 lei
  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria II - 149 lei
  • Categoria III - 99 lei

Alessandro Safina a devenit faimos în întreaga lume prin vocea sa unică, farmecul natural și curajul creativ. Artistul a fost și este o prezență foarte aplaudată în România. A colaborat cu Loredana Groza și cu eleva acesteia de la Vocea României, Zsuzsana Cerveni. Un alt moment pentru care a primit ovațiile publicului din România a fost duetul cu Andrea Bocelli, al cărui invitat special a fost în turneul mondial al celui din urmă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 mai 2023. Ref #153818

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.