Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Concert Pop Opera

Poster eveniment Concert Pop Opera

Pop și Opera: două stiluri muzicale aparent diferite, care însă se armonizează perfect atunci când sunt interpretate de mari artiști, așa cum se va întâmpla pe 3 decembrie 2022 la Sala Palatului, începând cu orele 20:00, într-un spectacol susținut de Alessandro Safina, Marcel Pavel, Cezar Ouatu, Paula Seling, LE DIV4S (sopranele italiene), Sorina Enea, cu Orchestra Filarmonicii "Paul Costantinescu" care vor interpreta arii celebre din opere în stil pop.

Bilete Concert Pop Opera la Sala Palatului

  • VIP (presale) - 275 lei
  • Categoria 1 (presale) - 220 lei
  • Categoria 2 (presale) - 200 lei
  • Categoria 3 (presale) - 130 lei

Va fi un show plin de momente emoționante, cu un repertoriu care va da fiori spectatorilor, purtându-i într-o călătorie de vis de-a lungul ariilor nemuritoare de operă, interpretate în stil pop.

Alessandro Safina este un tenor italian, foarte popular pe scenele muzicii italiene și internaționale. Acesta este celebru pentru contribuția adusă la coloana sonoră a filmului Moulin Rouge, unde a cântat în duet cu actori precum Ewan McGregor și Nicole Kidman, dar și pentru "Your song" interpretat alături de un star de calibrul lui Elton John. Printre cele mai importante colaborări ale lui Alessandro Safina, pe lângă cea cu Elton John, se numără și altele cu mari artiști precum Carlos Santana, Rod Stewart, Cher, Jennifer Lopez, Josè Carreras și Andrea Bocelli, alături de care a cântat în mai multe concerte.

LE DIV4S Italian Sopranos - este un ansamblu vocal, care s-a născut din întâlnirea a patru tinere soprane, unite de pasiunea pentru operă și de dorința de a populariza excelența muzicii italiene, căutând un limbaj inovativ care să se adreseze și publicului tânăr, nu doar pasionaților de muzică clasică. Au început cu reinterpretarea unor pagini celebre din opere și au continuat cu melodii celebre, atât italiene cât și internaționale. LE DIV4S au debutat în 2008 alături de Andrea Bocelli, după care, pe lângă colaborarea permanentă cu Maestrul Bocelli care le-a oferit posibilitatea de a cânta în lumea întreagă alături de el, desfășoară și o variată activitate de concerte la mari evenimente internaționale, pe scene de prestigiu din Italia și din străinătate, primind aprecieri unanime din partea publicului și a criticilor de specialitate, fiind foarte iubite atât pentru talentul lor artistic cât și pentru originalitatea prezentărilor.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 noiembrie 2021. Ref #139053

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.