Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Trupa Queen a lansat primul său joc video pentru mobil, Queen: Rock Tour

Trupa Queen s-a adaptat la trendurile moderne, organizând concerte prin live stream şi avem piese incluse în jocuri precum Guitar Hero sau Rock Band. Cumva totuşi nu a avut niciodată propria aplicaţie de mobil sau propriul său joc. Ei bine acestea tocmai a debutat pe 28 februarie 2021 şi se numeşte Queen: Rock Tour. Avem detalii despre el în articol.

Publicat

pe

Queen Rock Tour joc mobil oficial
Queen Rock Tour joc mobil oficial │ FOTO: Queen

După ce am aflat că am putea vedea un album nou Queen cu Adam Lambert la voce la un moment dat, acum putem savura experienţa Queen şi sub formă de joc video. Practic grupul britanic vrea să ne ofere o alternativă la concerte şi turnee în această perioadă dificilă a pandemiei. Prin intermediul aplicaţiei poţi avea parte de experienţa live Queen, fără a te îngrijora de măşti şi distanţare socială. Jocul este unul de tip "rhythm game", iar Queen: Rock Tour este disponibil gratuit pe iOS şi Android.

Sosirea sa în 2021 nu este o coincidenţă, pentru că în acest an se împlinesc 50 de ani de la recrutarea lui John Deacon şi formarea lineup-ului de aur condus de Freddie Mercury. Erau multe proiecte în plan pentru aniversare, inclusiv un super turneu european, cu 29 de opriri pe marile stadioane din Europa. El a fost amânat până în 2022.

Revenind la jocul pentru smartphone, el le permite jucătorilor să trăiască experienta live Queen pe telefoanele lor şi să urce pe scenă pentru a cânta alături de trupă. Puteţi cânta la chitară alături de Brian May, contribui la solo-uri de tobe furtunoase şi toate doar apăsând pe ecran pentru a ţine ritmul. 20 de piese celebre Queen au fost incluse, printre care şi "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Radio Ga Ga", "I Want To Break Free", "We Are The Champions".

Veţi putea şi să concertaţi în 10 arene istorice de pe glob (Germania, SUA, UK). 40 de costume oficiale legendare purtate de Freddie and co sunt disponibile, dar şi elemente trivia legate de istoria trupei. Toate acestea se pot obţine atingând scoruri ridicate în joc. Membrii formaţiei sunt reprezentaţi sub formă de personaje animate rotunjite şi caricaturizate, amintind de avatarurile de pe consola Nintendo Wii. Gameplayul seamănă mult cu cel al lui Guitar Hero pe mobil, acesta fiind un joculeţ de reflexe şi atenţie distributivă.

Tile-urile colorate care se mişcă rapid în faţa voastră trebuie atinse în ritm cu muzica.

Iată şi linkurile de download:

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Eva Nicolescu a cântat "Bohemian Rhapsody" într-o manieră proprie și i-a cucerit pe jurați

La 13 ani, Eva Nicolescu a făcut o alegere curajoasă pentru preselecțiile de la Românii au talent 2022. A cântat "Bohemian Rhapsody", o piesă deloc ușoară, iar vocea sa, deși diferită de cea a lui Freddie Mercury, i-a fermecat pe jurați. Emoția interpretării a ajuns la Dragoș Bucur, care a felicitat-o pentru modul în care a reușit să transforme timiditatea în sensibilitate și să o transmită publicului.

Publicat

pe

Eva Nicolescu la Românii au talent 2022
Eva Nicolescu la Românii au talent 2022

Venită la Românii au talent fără susținători, Eva Nicolescu a pășit pe scena emisiunii vizibil emoționată. Discuția cu jurații a fost scurtă, publicul aflând despre tânăra concurentă doar că are vârsta de 13 ani și că iubește foarte mult muzica. "Cânt de când mă știu", a spus Eva înainte de a fi invitată să-și prezinte momentul.

Cum au reacționat jurații de la Românii au talent 2022 după momentul pregătit de Eva Nicolescu

Alegerea piesei "Bohemian Rhapsody", deși riscantă, a funcționat pentru Eva Nicolescu. Nu a încercat să-l imite pe Freddie Mercury, ci a interpretat piesa într-un stil propriu, încărcat de emoție, ce i-a făcut pe jurați să o urmărească cu respirația tăiată. "Dragoș e mut, Bobonete e în picioare", a observat Pavel Bartoș, Smiley declarând și el din culise: "Uluitor!".

Mihai Bobonete: "E incredibil cât de frumos ai cântat"

"Eva, tocmai ce mi-ai împrăștiat creierii pe pupitru aici", a spus Bobonete imediat ce momentul Evei s-a încheiat. "E incredibil cum dintr-o ființă atât de firavă, cum pari la prima apariție, și atât de gingașă, să iasă o voce nu atât de puternică acustic, cât atât de puternică în totalitatea ei. E incredibil cât de frumos ai cântat. Eu cred că au fost foarte mulți oameni care au zis în momentul ăsta: <<Ia taci, dă-i puțin mai tare, dă-i puțin mai tare>>. Acolo te duce povestea asta și vocea ta. Excepțional!", i-a spus Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur a dorit să afle de ce privirea ei se îndrepta mereu în culise, însă, spre surprinderea lui, a aflat că Eva a venit singură. Concurenta a mărturisit că nu a fost un gest controlat și că emoțiile o tot trimiteau cu privirea într-acolo.

"Am venit cu foarte mari emoții, sincer, dar am reușit să le controlez", i-a spus Eva lui Dragoș.

Juratul însă, a contrazis-o, eplicându-i că a făcut mai mult decât atât.

Dragoș Bucur: "Tu ai reușit să transformi emoțiile și să ni le transmiți nouă"

"Nu, n-ai reușit să-ți controlezi emoțiile, și ăsta e un lucru bun, pentru că dacă-ți controlezi emoțiile, anulezi cel mai mare atu al unui artist. Tu ai reușit să transformi emoțiile și să ni le transmiți nouă, ori ăsta este un lucru la care artiști cu experiență ajung greu și își dau seama greu de mecanismul ăsta. Bravo!", a spus Dragoș Bucur.

Andi Moisescu: "Ai reușit să cânți o piesă nu dificilă, extrem de dificilă, și ai făcut-o și într-o altă manieră decât o cunoaștem noi de la Freddie Mercury"

"Eva, ești foarte talentată, ai o voce excepțională, un timbru minunat. Ai reușit să cânți o piesă nu dificilă, extrem de dificilă, și ai făcut-o și într-o altă manieră decât o cunoaștem noi de la Freddie Mercury. Răspunsul este, evident, da", a spus hotărât Andi Moisescu.

Eva Nicolescu a primit același răspuns și din partea celorlalți jurați, mergând astfel în etapa următoare cu 4 de DA. 

VIDEO: Eva Nicolescu la Românii au talent 2022

Citește în continuare

Trending