Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Ana-Maria a mers direct în semifinală după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Detalii și video în articol.
Ana-Maria Mărgean la

Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Ana-Maria a declarat că a descoperit arta ventrilociei în urmă cu doi, pe YouTube. Perioada izolării a ajutat-o să își dezvolte această pasiune având mai mult timp la dispoziție pentru a exersa. Concurenta s-a dedicat total. A luat lecții de dicție și chiar a confecționat o serie de păpuși din șosete.

Recent, Ana-Maria a primit-o cadou pe Lizzie, o păpușă profesionistă și plină de personalitate. Cele două au urcat pe scena de la "Românii au talent" și au prezentat un număr haios, dar și muzical. Concurenta a impresionat cu abilitatea de a cânta perfect pe două voci, mai ales că una dintre ele se auzea din gura aproape de tot închisă. Acest talent a cucerit-o pe Andra care a apăsat butonul Golden Buzz și a trimis-o pe Ana-Maria direct în semifinale.

"Am senzația că am văzut și câștigătorul ediției din al 11-lea sezon. Ești foarte talentată și performanța de a scoate sunete cu noimă și chiar ca o cântăreață veritabilă cu gura închisă, în timp ce mulți cântăreți cu gura deschisă nu pot să facă ce ai făcut tu, darămite să și coordoneze o păpușă, să și cânți pentru tine, să cânți și pentru ea cu gura închisă, ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la <<Românii au talent>>, a spus Florin Călinescu.

Andra a declarat:

"Ana, ești de aur! A fost superb, divin!" Artista a continuat la testimoniale: "A venit și ne-a dat peste cap. Nu există așa ceva! E extraordinară! Nu știu dacă toată lumea realizează cât de greu este să cânți și să atingi notele alea și tu să stai cu gura închisă. Nu reușește orice să ajungă la performanța asta".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE