Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

"Românii au talent" nu este un show doar de divertisment, ci și unul cu și despre emoție. Unul dintre momentele ce a ajuns la inimile telespectatorilor a fost adus pe scenă de grupul Destiny ALA. Te invităm să-l urmărești.
Destiny ALA la

Destiny ALA la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Destiny ALA este un grup înființat recent, dar în timpul scurt a reușit să își lase amprenta asupra fiecărui spectator la care a ajuns. Trio-ul este format din frații Ana-Maria și Alin Firu și Lavinia Chițu. Ana-Maria și Alin suferă de deficiențe de auz, în timp ce Lavinia este interpret. Întâlnirea celor trei s-a concretizat într-un proiect frumos, ce are un scop nobil: o integrare mai bună a persoanelor cu hipoacuzie în societate și includerea lor în mediul artistic, în trupe de dans, în concerte, festivaluri.

Pe scena de la "Românii au talent", cei trei au prezentat un număr de dans și i-au surprins pe jurați cu abilitatea de a transmite emoție și de a respecta ritmul muzical. Smiley, Andra, Alexandra și Florin au încununat momentul sensibil cu 4 DA.

"E prima oară când văd așa ceva și dacă nu ne spuneai că ei nu aud, eu nu aș fi zis că ei nu aud. Au ținut ritmul foarte bine, s-au mișcat fix pe muzică, fix pe cuvinte", a spus Smiley, adăugând că vrea să știe cum pot cei doi concurenți să țină ritmul.

Lavinia a explicat că frații Firu numără pașii și mișcările, iar uneori ea dansează mai în față, astfel încât cei doi să o poată vedea. De asemenea, Destiny ALA este ajutată de un coregraf specializat.

"Nu pot să-mi imaginez cât poate să fie de greu să nu auzi muzica, dar iată că muzica își găsește drum spre inima celor care nu o aud, dar o simt poate de două ori mai mult decât cel care o aude. Vă apreciez pentru ceea ce ne-ați arătat astăzi aici", a declarat Andra.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum te poți înscrie gratuit la primul program de mentorat dedicat femeilor din industria muzicală din România

Până pe 18 aprilie, femeile aflate la începutul carierei lor în music business se pot înscrie gratuit la MEWEM (Mentorship...

Închide