Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Queen - All Dead, All Dead (cu vocea lui Freddie Mercury)

Aniversarea a 40 de ani de la apariția albumului "News Of The World" este întâmpinată de o versiune alternativă a piesei ”All Dead, All Dead”, ce oferă publicului oportunitatea de a asculta o înregistrare nelansată până acum cu vocea lui Freddie Mercury. În original, melodia este interpretată vocal de Brian May.

Emblematicul album "News Of The World" a fost lansat de Queen pe 28 octombrie 1977, pe acest disc fiind incluse hiturile "We Will Rock You" și "We Are the Champions". La 40 de ani de la apariția materialului, Queen anunță lansarea unei ediții aniversare deluxe, ce va include noi versiuni pentru toate melodiile de pe album.

Prima versiune alternativă extrasă de pe ediția aniversară "News Of The World" este ”All Dead, All Dead”. Interpretată în original de Brian May, noua variantă a melodiei este interpretată vocal de Freddie Mercury, această înregistrare nefiind lansată până acum.

Liric, piesa ”All Dead, All Dead” relatează o experiență tristă din copilăria lui Brian May, chitaristul compunând melodia în amintirea pisicii sale.

"Piesa aceasta este una dintre favoritele mele. Asta cred că a fost una dintre melodiile care au ieșit foarte bine și am fost foarte încântat de sound. Întotdeauna mă surprinde când o ascult, pentru că a fost compusă pentru a stârni lacrimi. Și aproape că are încă acest efect asupra mea", povestea Brian May într-un interviu acordat în 1983 publicației Guitar Magazine.

Albumul "News Of The World" în ediție aniversară va fi lansat pe 17 noiembrie, putând fi deja precomandat de pe site-ul oficial QueenOnlineStore.com. Box set-ul include 3 CD-uri, un DVD de o oră cu documentarul ”Queen: The American Dream”, un album de 60 de poze cu formația, nelansate până acum, comunicatul de presă original ce anunța lansarea albumului și 7 poze de presă, 3 postere.

Queen și Adam Lambert au concertat în 2016 pentru prima oară în România. (Recomandare: Vezi galeria de poze cu Queen și Adam Lambert în Piața Constituției)

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE