Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Miley Cyrus a lansat un nou album, "Plastic Hearts", cu un spirit rock puternic

Miley Cyrus a lansat un nou album pe 27 noiembrie, intitulat "Plastic Hearts". Acesta vine la doar un an după EP-ul "She Is Coming" din 2019 şi aduce un suflu rock în discografia tinerei artiste. LP-ul este al şaptelea din cariera lui Miley şi a debutat prin RCA Records. Puteţi să ascultaţi piesele de pe disc în articol, unde veţi afla şi detalii despre acest material.

Publicat

pe

Coperta album Miley Cyrus Plastic Hearts
Coperta album Miley Cyrus Plastic Hearts │ FOTO: Mick Rock

Miley Cyrus a anunţat recent că pregăteşte un album de coveruri Metallica şi că a început să cocheteze tot mai mult cu muzica rock. De altfel noul album "Plastic Hearts" include elemente rock, combinate cu cele pop. 2 single-uri au debutat până acum de pe acest LP,"Midnight Sky" şi colaborarea cu Dua Lipa "Prisoner". Aceasta aduce în bună măsură cu "Physical" de la Olivia Newton-John şi are un puternic vibe de anii '80. Artwork-ul noului album este realizat pe baza unei fotografii a lui Mick Rock.

Acesta este cunoscut pentru colaborări cu Joan Jett şi Debbie Harry, dar şi multe alte nume mari din anii '70. În ediţia limitată de artwork color, Miley apare cu o chică blondă şi un tricou Jean Paul Gaultier pe care scrie "Censored". Pe lângă colaborarea cu Dua Lipa acest album o vede pe Cyrus cântând alături de nume mari ca Billy Idol şi Joan Jett. "Plastic Hearts " are 15 track-uri, printre care se regăseşte şi un cover după Blondie, "Heart of Glass", dar şi deja apreciatul cover după The Cranberries "Zombie", pe care l-am putut asculta live.

Iată cum arată tracklist-ul oficial:

 1. WTF Do I Know
 2. Plastic Hearts
 3. Angels Like You
 4. Prisoner (feat. Dua Lipa)
 5. Gimme What I Want
 6. Night Crawling (feat. Billy Idol)
 7. Midnight Sky
 8. High
 9. Hate Me
 10. Bad Karma (feat. Joan Jett)
 11. Never Be Me
 12. Golden G String
 13. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix) featuring Stevie Nicks
 14. Heart of Glass
 15. Zombie

Una dintre colaborările mult aşteptate de fani este cea cu Stevie Nicks pe piesa "Edge of Midnight", un soi de remix pentru "Midnight Sky". Acest album nou a fost înregistrat pe durata pandemiei şi izolării, iar cântăreaţa americană a recunoscut recent la un interviu cu Zane Lowe că abstinenţa i-a fost afectată de pandemie. Acel pas greşit spre alcool/substanţe a însemnat şi că Miley a trebuit să o ia de la zero, să se reconstruiască, lăsând în urmă viciile, demonii.

Playlist "Plastic Hearts":

A lăsat în urmă şi influenţa relaţiilor trecute asupra muzicii sale, chiar dacă rana e încă proaspătă. Artista s-a despărţit de soţul Liam Hemsworth în august 2019, după o relaţie de un deceniu, presărată cu sincope. "Plastic Hearts" ne duce pe rând în anii '70 şi '80, puţin chiar '90, în perioade disco şi rock and roll, pop-rock, dar toate privite prin ochii unui pop star rebel care încă îşi caută direcţia. Avem sintetizatoare din plin, dar şi riff-uri de chitară, simple e drept şi un bas adânc.

Apare şi o baladă acustică pe album, "High", iar odată cu "Hate Me" auzim o doză serioasă de pop rock. Încă o baladă interesantă este "Golden G String". Lucrul la acest disc începuse încă din 2018, dar un incendiu i-a distrus locuinţa din Malibu a muzicianei, fiind pierdute numeroase înregistrări şi idei de melodii. Totuşi colaboratorii săi aveau crâmpeie de track-uri şi jurnalele cu piese, iar din cenuşă s-a născut EP-ul din 2019, dar şi o parte din acest LP.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Urmărește-o pe Miley Cyrus cântând coveruri după Queen, Blondie și The Guess Who - VIDEO

Miley Cyrus a făcut încă un pas hotărât către muzica rock. În cadrul unui concert susținut recent în Indianapolis, artista a introdus în setlist noi coveruri rock, după piese Queen, Blondie și The Guess Who, audiența părând încântată de reinterpretarea unor hituri clasice.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus pare destul de hotărâtă să încerce cam tot ce are muzica rock de oferit. După The Cure, Pink Floyd, Beatles și Billy Idol, artista a adăugat în repertoriul ei și două coveruri Queen, după cunoscutele piese "We Will Rock You" și "Don’t Stop Me Now", un cover după Blondie ("Heart Of Glass") și unul după The Guess Who ("American Woman"). Publicul s-a putut delecta cu aceste noi reinterpretări în cadrul concertului pe care Miley l-a susținut pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis pentru persoane  din prima linie. Evenimentul a avut loc în pauza turneului de basket Final Four NCAA.

Setlist Final Four NCAA - Miley Cyrus:

 • 0:00​ We Will Rock You (Queen cover)
 • 02:50​ Don’t Stop Me Now (Queen cover)
 • 03:31​ We Can’t Stop
 • 05:56​ Heart Of Glass (Blondie cover)
 • 08:38​ Edge Of Midnight
 • 12:18​ Wrecking Ball
 • 16:04​ American Woman (The Guess Who cover)

VIDEO: Miley Cyrus cântând piese Queen, Blondie și The Guess Who

Miley Cyrus a lansat în luna noiembrie albumul "Plastic Hearts", un material cu vizibile influențe rock. Artista plănuiește să lanseze și un material integral de coveruri Metallica, oferind detalii despre acest proiect în cadrul unui interviu acordat unui post de radio.

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv", declara artista în urmă cu câteva luni.

Citește în continuare

Trending