Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Miley Cyrus a anunţat un album de coveruri Metallica

Din ciclul "veşti la care nu ne aşteptam, dar nici nu ne surprind foarte tare", Miley Cyrus tocmai a anunţat un album de coveruri Metallica. Tânăra nu este străină deloc de coveruri şi a făcut furoare cu cel după Nine Inch Nails de anul trecut, inclus într-un episod "Black Mirror". Ce planuri de viitor are creatoarea lui "Wrecking Ball" aflaţi în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus - cover "Wish You Were Here" (captură ecran)
Miley Cyrus - cover "Wish You Were Here" (captură ecran)

Miley Cyrus a fost subiect de ştiri în ultima vreme tot cu privire la coveruri. Artista ne-a arătat ce poate în cadrul #SOSFest, unde a interpretat melodii The Cure şi foarte dificila piesă "Zombie" de la The Cranberries într-un stil propriu. Următorul său proiect este de a înregistra un album de coveruri după Metallica. De fapt tânăra a dezvăluit că deja a început să lucreze la un astfel de disc. Starul pop a interpretat piesa "Nothing Else Matters" în 2019 la festivalul Glastonbury. Nu uităm nici de coverul piesei "Wish You Were Here" de la Pink Floyd, cântat în aprilie la Saturday Night Live.

Miley a discutat recent cu revista Interview, confirmând acest proiect nou. Iată spusele sale:

Am pregătit un album de coveruri Metallica şi mă aflu aici lucrând la asta. Suntem atât de norocoşi să putem continua munca noastră, arta noastră în timpul acestei pandemii. La început, am simţit că nu avem inspiraţie, dar acum am fost total "aprinsă".

Artista a fost cunoscută în copilărie şi adolescenţă ca o figură angelică, asociată muzicii pop şi fenomenului Hannah Montana. Odată cu adolescenţa a venit şi rebeliunea, cu imaginea de fată râzgâiată mereu cu limba scoasă. După vârsta de 20 ani ţinutele foarte sumare şi dansurile lascive. În materialul de pe Interview, Miley îl citează pe Iggy Pop ca inspiraţie pentru noile sale mişcări scenice. În acelaşi timp Miley a surprins plăcut pe toată lumea cu o reprezentaţie memorabilă la ceremonia comemorativă a lui Chris Cornell, "I Am The Highway".

Acolo a cântat "Say Hello 2 Heaven", o piesă a grupului Temple of the Dog. Cât despre albumul de coveruri Metallica, încă nu avem o dată de lansare sau piesele alese, dar va fi interesant de văzut dacă tânăra atacă şi melodiile mai dure, mai apropiate de thrash sau le alege pe cele mai cuminţi, baladele. Vă imaginaţi "Seek and Destroy" cântat de muziciană?

Până atunci The Cranberries au aplaudat coverul lui Miley pentru "Zombie", declarând că şi Dolores O'Riordan ar fi fost impresionată.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare

Trending