Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Elena Bozian, finalista Vocea României 2019 lansează prima sa piesă, "Nu Mă Lasă" - VIDEO

Elena Bozian, finalistă la emisiunea "Vocea României, ediţia din 2019 a lansat prima sa piesă, "Nu Mă Lasă". Debutul a venit prin MediaPro Music, iar tânăra ne prezintă şi un videoclip în care este o protagonistă expresivă pentru cercul vicios al dragostei. Urmăreşte clipul şi ascultă piesa în articol.
Videoclip Elena Bozian Nu Ma Lasa

Videoclip Elena Bozian Nu Ma Lasa (foto: Elena Bozian)

"Nu Mă Lasă" este o piesă care are ca ingredient cheie ecoul pe care îl are vocea artistei şi vocalizele sale, dar şi modul în care îşi înalţă plăcut vocea. Beat-ul de pe instrumental este unul discret, care se poate auzi în surdină, răsunând ca de pe un ponton la final de vară. Elena Bozian apare în videoclip într-o ţinută elegantă, cu cercei masivi, în formă de inimă. Stă lângă un şevalet cu o pictură încă neîncepută, metaforă a ceea ce ar fi putut fi.

Ce lipseşte din videoclip? Zâmbetul, iar artista etalează mai degrabă o figură de "bad girl", de femeie care nu iartă, nu uita şi nu trece peste greşelile celui drag. "Am ales cu sufletul, dar tot mă apasă" sunt versurile care definesc aceasta creaţie. Spre finalul clipului se vede în fundal şi masculul fatal, care i-a pricinuit suferinţa protagonistei. Pe lângă hainele elegante o vedem pe artistă şi într-un compleu de dormit, într-un cadru mai comod, mai intim.

Piesa a fost produsă în studiourile Quna Music, compoziţia îi aparţine Alexandrei Dinu, iar povestea melodiei este inspirată de trăirile interpretei. Robi Velisar şi Sergiu Ene s-au ocupat de producţie. Iată ce a declarat Elena Bozian despre piesă sa şi inspiraţia din spatele ei:

Parfumul acestei piese este reprezentat de gândurile mele, pe care nu am avut curaj să le spun niciodată, dar am îndrăznit să le scriu pe o foaie, uitată undeva prin birou. Am creat o conexiune destul de puternică după ce i-am înmânat Alexandrei Dinu aceste gânduri, ea a putut să mă înțeleagă și astfel a luat naștere piesă "Nu mă lasă".

De producţia videoclipului s-au ocupat MediaPro Music şi Voices Media, iar videoclipul a fost realizat de "Călătorie Magică". Este regizat de către Alex Marica şi filmat în Bucureşti. Elena Bozian a devenit cunoscută publicului în 2019 la emisiunea "Vocea României", sezonul 9. A ajuns până în finala concursului, alături de antrenorul său, Horia Brenciu. Ultimul sezon a fost câştigat de Dragoş Moldovan, care a lansat câteva piese rock interesante în acest an.

Sezonul 10 din "Vocea României" a fost amânat şi înlocuit în grila PRO TV cu "Masked Singer".

Citește mai multe despre Elena Bozian
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peste 70 de artiști susțin reprezentații la TAMTAM Festival Brașov 2020

TAMTAM Festival Brașov ajunge în 2020 la cea de-a doua ediție. Evenimentul cu intrare liberă va avea loc între 11...

Închide