Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Dragoş Moldovan, câştigător "Vocea României" a lansat o nouă piesă, "Tăcerea" - AUDIO

Dragoş Moldovan, câştigătorul sezonului 9 al emisiunii "Vocea României" a lansat un al doilea single după ce a luat trofeul. Se numeşte "Tăcerea" şi are un aer de baladă heavy, cu chorusuri înălţătoare. Ascultă melodia în articol.
Dragoș Moldovan în prima ediție live Vocea României 2019

Dragoș Moldovan în prima ediție live Vocea României 2019

Dragoş Moldovan a lansat primul single post-"Vocea României" în aprilie, melodia "Cândva, undeva" fiind bine primită de public. De această dată putem asculta piesa "Tăcerea", care combină riff-uri de rock alternativ cu un sintetizator animat şi melancolic. Muzicianul cântă despre durere, speranţă şi dor, pentru a îşi înălţa apoi vocea la refren şi a ne dezvălui acele vocalize care au cucerit publicul şi juraţii "Vocea României".

La cel ca la primul single, Dragoş semnează atât compoziţia, cât şi versurile noi piese. Tânărul de 21 de ani a devenit cunoscut publicului larg după participarea la emisiunea "Vocea României", unde a întors toate scaunele la audiţii şi l-a ales pe Tudor Chirilă drept antrenor. Artistul a cucerit publicul show-ului PRO TV cu interpretări ale pieselor "Painkiller" de la Judas Priest, "The Winner Takes It All" de la ABBA şi "Always" de la Bon Jovi. La audiţiile pe nevăzute a interpretat piesa "Feeling Good".

Artistul provine din Timişoara, unde a studiat la Liceul de Muzică, iar în acest moment este student la Facultatea de Muzică. Studiază chitara, iar pe lângă pasiunea pentru muzică, iubeşte mult animalele, fiind şi dresor de câini. Dragoş este cunoscut şi drept solist al trupei Pandora, alături de care a lansat în această primăvară piesa "Aşa cum sunt". Proiectul Pandora lua naştere în 2010 la Timişoara şi abordează stilul hard'n'heavy.

În cei 10 ani de activitate a cântat la multiple festivaluri din ţară, inclusiv unele de renume, fiind un nume important pe scena heavy din vestul ţării. Pandora îi are în componență pe: Dragoș Moldovan - voce, Alin Stoenescu - chitară/voce, Richard Ebner - tobe, Adrian Nițulescu - bas/voce, Shimmy - chitară/voce.

Citește mai multe despre Dragoș Moldovan
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor aproximează când va părăsi trupa Slipknot

Istoria trupei Slipknot s-a extins deja pe mai bine de două decenii, iar fanii trupei sunt alături de formație. Întrebat...

Închide