Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Masked Singer debutează în septembrie, înlocuind Vocea României în 2020

Vocea României ia pauză în 2020 pentru a face loc unui nou show la PRO TV - Masked Singer Romania. Emisiunea cu artiști costumați și plasați sub lupa detectivilor INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu va debuta la TV toamna aceasta, urmând a fi difuzată în fiecare vineri, de la 20:30.
Ana Morodan / Horia Brenciu / Inna / Codin Maticiuc

Ana Morodan / Horia Brenciu / Inna / Codin Maticiuc

Vocea României nu va mai ajunge toamna aceasta la cel de-al 10-lea sezon, dar va fi înlocuită de o altă emisiune muzicală de divertisment. Masked Singer Romania, show-ul realizat după un format de succes produs în Coreea de Sud, va fi difuzat de PRO TV în fiecare vineri.

Când debutează Masked Singer România la PRO TV

Emisiunea Masked Singer Romania va debuta la PRO TV pe 11 septembrie. Publicul va putea urmări show-ul săptămânal, pe același interval orar pe care era difuzată înainte emisiunea Vocea României: în fiecare vineri, de la 20:30.

X Factor România, emisiunea concurentă de la Antena 1, va fi difuzată tot din toamnă, componența juriului fiind diferită. Postul de televiziune tocmai a comunicat ziua și ora de la care se va transmite pe tv cel de-al 9-lea sezon al show-ului de talente. Acesta se va transmite tot din luna septembrie.

Grila de programe pentru toamna 2020 - PRO TV

Grila de programe pentru toamna 2020 - PRO TV

Grila de programe pentru toamna 2020 - PRO TV

Masked Singer România, prezentat de Jorge, este un show TV în care 12 vedete intră în pielea unor personaje fantastice și nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați.

În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Care sunt atuurile detectivilor Masked Singer Romania?

"Totul se bazează pe informații, pe intuiție, pe dialogul cu detectivii, pentru că așa începe orice faptă. Se adună toată secția de poliție: <<Tovarăși, avem următoarele date: o mănușă cu amprentă, un pistol fără amprentă și ne lipsește cadavrul. Cine este vinovatul?>>. Comisarul Moldovan intră în problemă și se rezolvă cazul. Cam asta e", a declarat Horia Brenciu într-un promo realizat pentru PRO TV.

Modestă, Inna a preferat să lase faptele să vorbească de la sine.

"Am început să iau la rând toată industria filmului și muzicală și, atât cât am putut, vedetele din România, să știu cât mai multe informații. Aș vrea, totuși, să mă văd în concurs și să pot să vorbesc după despre calitățile mele."

Pentru Codin Maticiuc, asul din mânecă este relația de prietenie pe care o are cu multe dintre vedetele autohtone.

"Eu cunosc, întâmplător sau nu, majoritatea personalităților, majoritatea vedetelor din țară. Cu foarte mulți dintre ei sunt bun prieten, cu ceilalți am băut măcar o dată un shot la bar cu ei. Am câte o poveste cu fiecare și cred că asta mă poate salva."

Ana Morodan va încerca să se ascundă printre măști. 

"Păi, ca să fii detectiv în 2020, primul lucru e să nu se prindă lumea că ești detectiv. Și-atunci mi-am făcut această imagine de Marilyn Monroe 2.0, o copie un pic mai nasoală, ca să nu-nțeleagă nimeni că sunt detectiv. Măștile trebuie să creadă că și eu sunt o mască. Ca să nu se prindă că eu le analizez de fapt."

Citește mai multe despre Horia BrenciuInna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga, BTS și Miley Cyrus cântă la MTV VMA 2020 - Lista completă a artiștilor confirmați

Gala MTV VMA 2020 va aduce un strop de culoare în sectorul de divertisment secătuit de pandemie. Pe 30 august,...

Închide