Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Vocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat

Toamna aceasta, Vocea României nu va mai reveni pe micile ecrane. PRO TV a scos emisiunea din grilă, urmând ca filmările pentru cel de-al zecelea sezon să fie reluate atunci când contextul o va permite.
Vocea României

Vocea României

În 2020, PRO TV nu va mai difuza Vocea României. După nouă sezoane neîntrerupte, show-ul de talente ia o pauză pe termen nelimitat, producătorii emisiunii confirmând pentru Pagina de Mediafilmările și castingul pentru cel de-al zecelea sezon au fost anulate. Potrivit declarațiilor făcute pentru această publicație, decizia a fost luată în contextul pandemiei de COVID-19: "Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară".

Imprevizibilul cauzat de pandemie împiedică producătorii show-ului să ofere un orizont de timp în privința reluării emisiunii. Așadar, nu se știe dacă Vocea României va reveni în 2021. Decizia de a reintroduce emisiunea în grilă va fi influențată de evoluția pandemiei în țara noastră.

Zvonuri privind ieșirea din grilă a emisiunii Vocea României circulă încă din luna mai, când se bănuia că preselecțiile nu vor putea avea loc din cauza restrictiilor impuse de pandemie. Show-ul aducea PRO TV-ului cifre mari de rating, chiar dacă în sezonul nouă a fost depășit de câteva ori de Kanal D (cu un serial turcesc) și Antena 1 (cu iUmor).

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Ce emisiune va înlocui Vocea României în grila PRO TV

PRO TV nu a dezvăluit încă ce show va înlocui Vocea României anul acesta. Masked Singer România ar putea fi o opțiune bună, considerând prospețimea emisiunii și viralitatea acestui format de show la nivel internațional. Popularitatea vedetelor confirmate, respectiv Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, este, de asemenea, un plus. 

X Factor revine la Antena 1 în 2020

Restricțiile și măsurile de precauție recomandate în pandemie nu vor ține pe loc Antena 1. Postul de televiziune va reveni toamna aceasta cu un nou sezon al emisiunii X Factor, ce va miza pe exigență.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia este invitata unui nou episod "Falsez pentru tine"

Mâine seară, Antonia va încerca să-și dea seama câți dintre cei opt concurenți cântă și câți sunt afoni în show-ul...

Închide