Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Irina, în semifinala Vocea României: "Tu ar trebui să strălucești pe scene mari"

Etapa semifinalelor de la Vocea României 2019 s-a încheiat în seara de 13 decembrie. Am aflat care sunt cei patru concurenți ce vor lupta pentru mare premiu și am avut parte de interpretări remarcabile.
Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Semifinaliștii de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

În cadrul celei de-a doua semifinale Vocea României 2019, concurenții au adus pe scenă câte două momente muzicale: fiecare a cântat o piesă, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Doar câte un singur concurent din fiecare echipă a trecut mai departe. Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan au fost votați de public, ajungând în marea finală a competiției, ce va fi difuzată de PRO TV vineri, 20 decembrie, de la 20:30.

Concurenții s-au făcut remarcați prin interpretări deosebite ale unor piese îndrăgite de public. Unul dintre aceste momente a fost cel al lui Dragoș Moldovan. Concurentul, membru al echipei lui Tudor Chirilă a cântat piesa "Always" a lui Bon Jovi.

"Foarte bună alegerea muzicală, m-am transportat în anii '90 instantaneu. Nu l-am auzit niciodată pe Bon Jovi live. Nu am avut ocazia, dar mă bucur că am auzit piesa asta pentru prima oară live în viața mea. Ai pus-o în valoare excepțional. Bravo!", a spus Smiley.

Horia Brenciu a avut un discurs amplu:

"Două chestiuni o să povestesc puțin: o întâmplare de la probele de sunet și o amintire din '95, când a fost lansată această piesă. În '95 prezentam Miss România pentru Miss Univers la Sala Palatului și am cântat piesa asta atunci. Am avut o emoție senzațională și acum revenind la probele de sunet. Vreau să vă spun de ce trebuie să-l votați pe acest om din Timișoara, pe acest bărbat pe care-l cheamă Dragoș. Pentru că el a trebuit să dea de două ori piesa asta la probele de sunet pentru tot felul de mici modificări la cameră, la lumină, după cum vedeți, a fost fum, au fost lumini, șamd. Ei, bine, doamna Duțescu co-antrenorea lui Tudor era pe margine, după prima dublă, în care a luat toate notele pe care le-ați auzit, doamna Duțescu i-a zis: <<Dragoș, nu mai țipa, gata, liniștește-te>>. Ei, bine, nu. Omul, pentru că e profesionist și îi place să cânte la nebunie, a cântat cu și mai mare abitir piesa, nemenajându-se deloc. Eu, din punctul ăsta de vedere, de-asta te aplaud. Pentru că ești unul dintre cei mai adevărați oameni care au pășit vreodată la Vocea României, Dragoș. Felicitări!"

Irina Rimes a fost mișcată de interpretarea lui Dragoș:

"A fost foarte emoționant. Felul în care ai cântat a fost foarte emoționant, spre deosebire de data trecută. Parcă de data asta, m-ai făcut să mă gândesc că tu ești dintr-o altă eră muzicală și tu ar trebui să strălucești pe scene mari, departe de țara asta".

Ultimul, dar nu cel din urmă a fost Tudor Chirilă:

"Cred că rock-ul este unul dintre genurile care are cele mai multe subgenuri. Că nu întâmplător se spune <<pop-rock>>. Pentru că părintele este rock-ul și pop-ul e o subdiviziune care e <<pop-rock>>, <<pop-folk>>, șamd. Dar avem așa: <<Painkiller>> a cântat Dragoș Moldovan în knockout-uri care este heavy metal. După <<Painkiller>> a făcut un duet cu Ana care era pop, după care a venit și a luat un cântec pop celebru de musical și l-a făcut hard rock și a venit acum și a cântat o baladă rock. Eu asta numesc diversitate, Dragoș și pentru asta te felicit și pentru toată plaja de voce pe care ai arătat-o în seara asta. Al doilea lucru pentru care te felicit este că i-ai făcut fericiți pe cei care au fost la concertul Bon Jovi de anul ăsta și n-au putut să asculte piesa lui Bon Jovi într-o asemenea interpretare".

Cine vrei să câștige trofeul Vocea României 2019?

  • Dragoș Moldovan (57%, 208 Voturi)
  • Andi Țolea (20%, 73 Voturi)
  • Jasmina Răsădean (14%, 50 Voturi)
  • Elena Bozian (10%, 36 Voturi)

Total Voturi: 367

Citește mai multe despre Dragoș MoldovanHoria BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine sunt finaliștii Vocea României după cea de-a doua semifinală - VIDEO & SONDAJ

Pe 13 decembrie a avut loc cea de-a doua semifinală, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol...

Închide