Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alții vor participa la un eveniment online de caritate

Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alte nume mari vor participa la "A Night Of Covenant House Stars”, un eveniment caritabil. Mai multe detalii în articol.

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Găzduit de actrița Audra McDonald și de jurnalistul John Dickerson, spectacolul va fi difuzat pe 18 mai la 20:00. ET (ora 03:00, ora României) pe noul serviciu de streaming Broadway On Demand, dar și pe Youtube, iHeartRadio Broadway, Facebook, Twitch și site-ul Stars in The House.

Pe lângă participarea lui Jon Bon Jovi, Dolly Parton și Meryl Streep, și alte celebrități au acceptat propunerea. Diane Keaton, Stephen Colbert, Rachel Brosnahan, Robin Thicke și Dionne Warwick alcătuiesc lista de invitați.

Încasările provenite din acest eveniment se vor îndrepta către Covenant House, pentru furnizarea de refugiu pentru tinerii fără adăpost, precum și pentru creșterea resurselor și a personalului pentru îngrijirea copiilor cu risc crescut în timpul pandemiei de COVID-19.

"Acest virus nu va avea ultimul cuvânt. Aceste staruri s-au implicat deoarece își dau seama tinerii noștri nu au opțiunea de a se adăposti dacă nu au literalmente o casă. Pentru mii de tineri, Covenant House este casa lor. Avem nevoie de mai multă hrană, mai multe provizii și trebuie să oferim în continuare personal pentru îngrijirea tinerilor bolnavi", a declarat Kevin Ryan, președintele Covenant House.

Covenant House este cea mai mare agenție finanțată privat din America care oferă adăpost, hrană, îngrijiri de criză și o serie de alte servicii pentru tinerii fără adăpost sau fugari.

Citește mai multe despre Jon Bon JoviRobin Thicke
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Membrii Soundgarden o dau în judecată pe soția răposatului Chris Cornell

Muzicienii din fosta trupă Soundgarden au intentat un proces împotriva lui Vicky Cornell, acuzând-o că a folosit încasările unui concert...

Închide