Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jacob Elordi îl va interpreta pe Frankenstein într-o adaptare marca Guillermo del Toro

Jacob Elordi se va transforma în monstrul lui Frankenstein într-o viitoare adaptare cinematografică, regizată de Guillermo del Toro. Rolul ar fi trebuit inițial să fie jucat de Andrew Garfield. Află de ce s-a produs această schimbare în distribuție.

Publicat

pe

Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live
Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live │ FOTO: captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Andrew Garfield a părăsit proiectul "Frankenstein" din cauza unor neconcordanțe în programul de lucru. Actorul trebuie să onoreze niște contracte ce fuseseră amânate din cauza grevelor scenariștilor de la Hollywood.

Revenind la proiectul lui Guillermo del Toro, acesta va fi disponibil pe Netflix și din distribuția sa vor face parte Oscar Isaac, care îl interpretează pe Victor Frankenstein, dar și Mia Goth, Christoph Waltz, Felix Kammerer, Lars Mikkelsen, David Bradley și Christian Convery.

Guillermo del Toro, regizorul premiat cu Oscar pentru "The Shape of Water", scrie, regizează și produce "Frankenstein". Pelicula se bazează pe romanul lui Mary Shelley despre omul de știință Victor Frankenstein, care aduce la viață o creatură monstruoasă. Textul a fost adaptat de-a lungul timpului pentru mai multe proiecte cinematografice și teatrale.

"Frankenstein" este o nouă adăugare în parteneriatul încheiat între del Toro și Netflix, ce cuprinde deja "Pinocchio", serialul de antologie "Cabinet of Curiosities" și filmele de animație "Trollhunters: Rise of the Titans" și "Trollhunters: Tales of Arcadia".

Jacob Elordi are 26 de ani și a devenit cunoscut publicului larg datorită rolului din serialul "Euphoria" de pe HBO. Actorul l-a interpretat recent pe Elvis Presley în drama "Priscilla", regizată de Sofia Coppola. De asemenea, Elordi a jucat alături de Barry Keoghan în "Saltburn", regizat de Emerald Fennell.

Trending