Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Katy Perry a anunțat primul single de pe viitorul album

Ieri, 7 mai, Katy Perry a anunțat pe site-urile de socializare lansarea unui nou single, precum și o serie de noi detalii. Află despre ce este vorba.
Katy Perry în videoclipul piesei

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

La trei ani de la lansarea ultimului album, "Witness", Katy Perry și-a surprins fanii cu o veste încântătoare. Al cincilea material discografic de cariera cântăreței este pe drum. Artista a anunțat ieri pe site-urile de socializare că primul single de pe noul album se numește "Daisies" și va fi lansat pe 15 mai. Anunțul a fost însoțit de o fotografie ce o prezintă pe Katy Perry într-un câmp de margarete, alături de mesajul:

"Primul single de pe #KP5 se numește #DAISIES și va fi lansat pe 15 mai. Muzica trebuie să continue!"

La începutul lunii martie, cântăreața a făcut un anunț important prin intermediul videoclipului, "Never Worn White". Artista a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil, totodată mărturisindu-i iubirea logodnicului ei, Orlando Bloom.

Single-ul "Never Worn White" vine după piesele "Small Talk" și "Harleys in Hawaii". Ultimul album al lui Katy Perry, "Witness", a fost lansat în 2017. Acesta a inclus piesele "Chained To The Rhythm" feat. Skip Marley și "Swish Swish" feat. Nicki Minaj.

Citește mai multe despre Katy Perry
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alții vor participa la un eveniment online de caritate

Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alte nume mari vor participa la "A Night Of Covenant House Stars”,...

Închide