Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a anunțat primul single de pe viitorul album

Ieri, 7 mai, Katy Perry a anunțat pe site-urile de socializare lansarea unui nou single, precum și o serie de noi detalii. Află despre ce este vorba.

Publicat

pe

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"
Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

La trei ani de la lansarea ultimului album, "Witness", Katy Perry și-a surprins fanii cu o veste încântătoare. Al cincilea material discografic de cariera cântăreței este pe drum. Artista a anunțat ieri pe site-urile de socializare că primul single de pe noul album se numește "Daisies" și va fi lansat pe 15 mai. Anunțul a fost însoțit de o fotografie ce o prezintă pe Katy Perry într-un câmp de margarete, alături de mesajul:

"Primul single de pe #KP5 se numește #DAISIES și va fi lansat pe 15 mai. Muzica trebuie să continue!"

La începutul lunii martie, cântăreața a făcut un anunț important prin intermediul videoclipului, "Never Worn White". Artista a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil, totodată mărturisindu-i iubirea logodnicului ei, Orlando Bloom.

Single-ul "Never Worn White" vine după piesele "Small Talk" și "Harleys in Hawaii". Ultimul album al lui Katy Perry, "Witness", a fost lansat în 2017. Acesta a inclus piesele "Chained To The Rhythm" feat. Skip Marley și "Swish Swish" feat. Nicki Minaj.

Comentează

Trending