Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Actorul Tom Hardy le va citi povești de adormit copiilor, în cadrul unei emisiuni dedicată acestora

În cadrul emisiunii pentru copii "CBeebies" deținută de postul BBC, Tom Hardy va citi o serie de povești de spus înainte de culcare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tom Hardy în emisiunea "CBeebies" (captură ecran)
Tom Hardy în emisiunea "CBeebies" (captură ecran)

Cunoscut pentru filme ca "Venom", "Mad Max", "The Dark Night Rises" sau "Peaky Blinders", Tom Hardy e perceput ca fiind un tip dur deorece majoritatea personajelor interpretate de el sunt "răufăcători". Cu toate acestea, paleta de interpretări a actorului se extinde și într-o zonă mai candidă. Și ca să demonstreze acest lucru, actorul va citi, toată săptămâna aceasta, povești de adormit copiii pentru emisiunea de la BBC.

În episodul de luni, Hardy a citit "Hug Me", o poveste scrisă în 2014 de Simona Ciraolo. Istorisirea este construită în jurul unui cactus pe nume Felipe, care tânjește după căldură unei îmbrățișări. Având în vedere situația în care ne aflăm de săptămâni bune, tema poveștii despre interacțiunea socială și afecțiunea nu putea fi mai potrivită.

https://twitter.com/CBeebiesHQ/status/1254868194487042050

În zilele următoare, actorul de 42 de ani îi va bucura pe cei mici cu alte povești precum "Under the Same Sky", "There's a Tiger in the Garden; Don't Worry Little Crab" și "The Problem with Problems". Toate episoadele vor fi disponibile pe platforma BBC's iPlayer.

Tom Hardy nu este singura celebritate care îi ajută pe copiii să fie mai calmi și să își ocupe mintea în această perioadă incertă. Michelle Obama găzduiește în prezent propria serie de povești difuzate săptămânal prin intermediul PBS. La fel și cântăreața de muzică country, Dolly Parton. Iar redactorul științific și cercetătorul naturalist britanic Sir David Attenborough predă lecții online de geografie.

Comentează

Trending