Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Actorul Tom Hardy le va citi povești de adormit copiilor, în cadrul unei emisiuni dedicată acestora

În cadrul emisiunii pentru copii "CBeebies" deținută de postul BBC, Tom Hardy va citi o serie de povești de spus înainte de culcare. Găsești mai multe detalii în articol.
Tom Hardy în emisiunea

Tom Hardy în emisiunea "CBeebies" (captură ecran)

Cunoscut pentru filme ca "Venom", "Mad Max", "The Dark Night Rises" sau "Peaky Blinders", Tom Hardy e perceput ca fiind un tip dur deorece majoritatea personajelor interpretate de el sunt "răufăcători". Cu toate acestea, paleta de interpretări a actorului se extinde și într-o zonă mai candidă. Și ca să demonstreze acest lucru, actorul va citi, toată săptămâna aceasta, povești de adormit copiii pentru emisiunea de la BBC.

În episodul de luni, Hardy a citit "Hug Me", o poveste scrisă în 2014 de Simona Ciraolo. Istorisirea este construită în jurul unui cactus pe nume Felipe, care tânjește după căldură unei îmbrățișări. Având în vedere situația în care ne aflăm de săptămâni bune, tema poveștii despre interacțiunea socială și afecțiunea nu putea fi mai potrivită.

https://twitter.com/CBeebiesHQ/status/1254868194487042050

În zilele următoare, actorul de 42 de ani îi va bucura pe cei mici cu alte povești precum "Under the Same Sky", "There's a Tiger in the Garden; Don't Worry Little Crab" și "The Problem with Problems". Toate episoadele vor fi disponibile pe platforma BBC's iPlayer.

Tom Hardy nu este singura celebritate care îi ajută pe copiii să fie mai calmi și să își ocupe mintea în această perioadă incertă. Michelle Obama găzduiește în prezent propria serie de povești difuzate săptămânal prin intermediul PBS. La fel și cântăreața de muzică country, Dolly Parton. Iar redactorul științific și cercetătorul naturalist britanic Sir David Attenborough predă lecții online de geografie.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The National a transmis un concert live nelansat până acum

The National a difuzat pe canalul propriu de Youtube un concert ce face parte din seria "An Exciting Communal Event"....

Închide