Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Anne Hathaway joacă în "The Idea of You", o poveste inspirată de Harry Styles - TRAILER

Prime Video a lansat un trailer pentru comedia romantică "The Idea of You", o poveste inspirată, printre altele, de Harry Styles. Rolurile principale sunt interpretate de Anne Hathaway și Nicholas Galitzine. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Idea of You"
Trailer "The Idea of You" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

Bazat pe romanul scris de Robinne Lee, "The Idea of You" spune povestea lui Solène Marchand, o femeie de 39 de ani, coproprietara unei galerii de artă din Los Angeles și proaspăt divorțată. Ea este nevoită, după ce fostul soț i-a dat planurile peste cap, să le ducă pe fiica sa, Isabelle, și pe prietenele ei la festivalul Coachella, unde concertează populara trupă de băieți August Moon.

Marchand ajunge să facă cunoștință cu Hayes Campbell, carismaticul solist al trupei, în vârstă de 20 de ani. Între cei doi ia naștere o poveste de dragoste plină de pasiune și adrenalină, marcată de numeroase întâlniri clandestine pe diverse continente. Dar odată ce relația lor devine publică, Solène trebuie să facă față modului în care legătura sa amoroasă îi afectează pe cei din jurul său.

Pelicula este regizată de Michael Showalter, pe baza unui scenariu pe care l-a scris împreună cu Jennifer Westfeldt. Distribuția este completată de Ella Rubin, Annie Mumolo, Nina Bloomgarden, Raymond Cham, Mathilda Gianopoulos, Jordan Aaron Hall, Chandler Lovelle, Cheech Manohar, Perry Mattfeld, și Meg Millidge.

"The Idea of You" a apărut din dorința autoarei Robinne Lee de a le oferi femeilor trecute de prima tinerețe sentimentul că viața lor este mai mult decât obligațiile față de ceilalți. Făcându-și temele pentru această carte, Lee a descoperit trupa One Direction și faptul că Harry Styles a avut adesea relații cu femei mai în vârstă. Astfel, ideea cărții a prins și mai mult contur.

Cu toate acestea, scriitoare a ținut să menționeze că Harry Styles reprezintă doar o mică parte dintr-un melanj de surse de inspirație pentru "The Idea of You". Robinne a recurs și la experiențe personale, una dintre ele fiind o fostă relație cu un bărbat mai tânăr.

TRAILER "The Idea of You"

Trending