Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Solistul TOOL confirmă un nou album al trupei Puscifer, prezintă două teasere - AUDIO

Maynard James Keenan e probabil cel mai ocupat om din rock, la duel cu Max Cavalera poate. Asta pentru că are 3 trupe sub tutelă, toate active în acest moment: TOOL, A Perfect Circle şi Puscifer. A Perfect Circle a lansat un album nou acum 2 ani, iar TOOL în 2019. Ei bine şi Puscifer ar pregăti un nou material discografic, conform unor teasere ale solistului.
Puscifer poza grup 2017

Puscifer poza grup 2017 │ FOTO: Puscifer

TOOL a fost nevoită să îşi anuleze turneele şi concertele din acest an, din cauza pandemiei Covid-19. Artiştii au rămas cu mult timp liber la dispoziţie, iar chitaristul Adam Jones a oferit deja indicii despre un nou EP. Între timp Maynard James Keenan a revenit în studio cu formaţia Puscifer, poate cel mai trăznit proiect al său, care îmbină stand up comedy cu un rock alternativ atipic, doldora de influenţe trip hop şi de muzică electronică.

Două clipuri teaser au apărut pe contul de Instagram al trupei Puscifer, ambele incluzând scurte extrase din melodii noi. Imaginile ilustrative par să o prezinte pe solista Carina Round, pe care o şi auzim ca backing vocal, dar şi pe Maynard cu o perucă nouă. Celălalt teaser include acelaşi tip de backing vocal, dar îi adăugă extra riff-uri de chitară şi percuţie. Ultimul album lansat de Puscifer a fost "Money Shot" din 2015, care a generat şi cel mai mare hit al trupei de până acum, "Grand Canyon".

View this post on Instagram

Doin Stuff. More details to follow this weekend. #findawaythrougharoundorover #thistooshallpass #puscifer2020 @carinaround @matmitchell @meats

A post shared by Puscifer (@puscifer) on

Poate doar "The Mission" featuring Milla Jovovich şi remixurile sale să îi conteste supremaţia. Puscifer ar fi terminat deja de înregistrat albumul cel nou şi ar putea să lanseze LP-ul mai devreme decât în 2021, când a promis Maynard că va sosi. Artistul este ocupat şi cu propriile podgorii, principalul său job de zi cu zi în Arizona şi este mai nou şi autor de cărţi şi din când în când şi actor. A jucat spre exemplu în "Crank 2", alături de Jason Statham.

Într-o fotografie din octombrie 2019, Keenan apărea în studio înregistrând track-uri vocale pentru Puscifer, între concertele TOOL. Despre TOOL s-a vorbit foarte mult în 2019, pentru că trupa a pus în sfârşit la dispoziţie albumele sale prin serviciile de streaming. Formaţia a avut printre cele mai căutate albume pe Internet anul trecut şi atunci când a lansat albumul "Fear Inoculum" a detronat-o pe Taylor Swift din topul Billboard 200.

Citește mai multe despre PusciferTOOL
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE