Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cine cântă la The Carnival 2019 - Programul pe zile și ore

The Carnival București, unul dintre cele mai mari evenimente de streetfood, revine la Romexpo în perioada 6 - 8 septembrie 2019. Află cine va cânta la festival și care este programul pe zile și ore al evenimentului.

Publicat

pe

The Carnival 2019
The Carnival 2019

Program The Carnival București 2019:

Vineri, 6 septembrie

Harlequin Stage:

  • 18:30 - Baskka
  • 20:00 - Cred Că Sunt Extraterestru
  • 21:45 - Subcarpați

Joker Stage:

  • 18:00 - E.M.I.L.
  • 19:00 - Omul cu Șobolani
  • 20:45 - Paraziții
  • 23:30 - Alternosfera

Carousel Stage:

  • Gojira & Planet H

Sâmbătă, 7 septembrie

Harlequin Stage:

  • 18:00 - Space Roosters
  • 19:30 - Peter Bjorn & John
  • 21:00 - Golan
  • 23:00 - Sunnery James & Ryan Marciano

Carousel Stage:

  • 20:30 - AMi O
  • 22:00 - Jerry Ropero
  • 00:30 - Sonique

Circus Stage:

  • 18:45 - Zoli Toth
  • 22:00 - Șuie Paparude
  • 00:30 - DJ Shiver

Duminică, 8 septembrie

Harlequin Stage:

  • 17:30 - FiRMA
  • 20:00 - Hindi Zahra
  • 22:30 - Nouvelle Vague

Joker Stage:

  • 17:00 - byron
  • 18:00 - The Mono Jacks
  • 19:30 - Robin and the Backstabbers
  • 21:00 - Balthazar

Carousel Stage:

  • 18:00 - Maru
  • 19:30 - The Mob
  • 21:00 - DJ Ethylen

Circus Stage:

  • 19:00 - 00:00 - Nane
  • 19:00 - 00:00 - Celula de Criză
  • 19:00 - 00:00 - Motanu'
  • 19:00 - 00:00 - Nerub
  • 19:00 - 00:00 - Siberia

Reguli de acces la The Carnival 2019:

Accesul este permis în locație în perioada 6 - 8 septembrie 2019, conform programului zilnic anunțat, respectiv:

  • Vineri - 17:00 - 01:00;
  • Sâmbătă - 12:00 - 02:00;
  • Duminică - 12:00 - 00:00.

Accesul zilnic în locație se realizează pe bază de invitație, abonament sau bilet zilnic. Posesorii de abonamente la festival sunt rugați să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces în festival și să își păstreze brățara de acces pe perioada celor 3 zile de eveniment. Brățările nu se înlocuiesc în caz de scoatere sau distrugere intenționată.

Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente. Organizatorii pot decide în orice moment sistarea vânzării de bilete zilnice la casele de bilete ale Festivalului sau sistarea temporara sau permanenta a accesului in festival, în situația în care capacitatea totală a fost atinsă sau în orice altă situație considerată necesară de organizatori sau de autorități.

Accesul este permis pe role, biciclete și skateboard-uri, cu condiția ca deținătorii să menajeze pietonii și să nu deranjeze.

În cazul oaspeților care vin însoțiți de patrupezii familiei, aceștia sunt rugați să vegheze la normele de curățenie și să se asigure că animalele de companie sunt ținute în lesă și supravegheate permanent.

Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului. Accesul minorilor sub vârsta de 16 ani în incinta Festivalului se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal. Minorii în vârstă de peste 16 ani trebuie să poată face dovada vârstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul în festival neînsoțiți.

Accesul femeilor însărcinate este recomandat până la ora de începere a concertelor, respectiv ora 19:00. Ulterior acestei ore, viitoarele mămici sunt rugate să se menajeze și să fie atente la intensitatea sunetului de scenă, deoarece aceasta va crește, conform normelor legale în vigoare pentru concerte în aer liber.

Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional.Fotografierea este permisă numai fără blitz (în special în cazul concertelor) şi fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenţi la festival. Organizatorii vor avea o echipa foto-video proprie ce va realiza fotografii și filmări pe toată durata festivalului. Accesul în cadrul festivalului presupune un acord implicit de a apărea în fotografiile sau filmările realizate de organizatori și folosite în scop de promovare a evenimentului, atât de către organizator, cât și de partenerii acestuia sau de mass-media care va difuza materiale despre Carnaval.

Este INTERZIS accesul cu:

  • bagaje voluminoase, obiecte ascuțite, artizanale sau nu, materiale inflamabile sau pirotehnice sau de altă natură (artificii, fumigene, vuvuzele etc.), apa, mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice și substanțe interzise.

Cum plătești la The Carnival 2019

Achiziționarea de produse alimentare și băuturi se desfășoară pe baza cardurilor contactless, ce pot fi alimentate individual la Credit Point-urile din incinta Festivalului. Cardurile contactless sunt vouchere de cumpărături electronice, parte a unui sistem de plată confortabil, cashless.

Cum se foloseşte cardul

Cardul contactless asigură o modalitate de plată fără numerar, rapidă şi simplă. Atunci când se dorește realizarea unei plăţi, utilizatorul trebuie doar să atingă terminalul de citire cu cardul său.

Suma maximă care va putea fi încărcată pe card (soldul maxim) va fi de 1500 de lei, cu prima încărcare de minim 35 lei, iar încărcările ulterioare de minim 1 leu și maxim 1500 de lei. Soldul cardului poate fi încărcat numai în lei.

Sumele necheltuite de pe carduri pot fi revendicate oricând pe perioada Festivalului, cel târziu luni, 09 septembrie, ora 18:00. Credit-Point-urile sunt deschise luni între orele 12:00 - 18:00.

Bilete la The Carnival:

Publicul poate achiziționa bilete pentru o singură zi, disponibile în trei categorii, sau abonamente. Pentru mai multe detalii privind categoriile și prețurile biletelor, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 6 septembrie 2019

The Carnival București 2019

Loc
Romexpo
Comentează

Concerte & turnee

Subcarpați este cap de afiș la Oxigen Planting Festival 2024

Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred Că Sunt Extraterestru vor concerta la Oxigen Planting Festival, un eveniment care îmbină plantarea de copaci cu experiența unui festival ce presupune muzică live, activități în aer liber pentru toate vârstele, artă, educație sustenabilă și food and drinks.

Publicat

pe

Subcarpați in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cei care vor să ajute la plantarea unei "Păduri de Caval" sunt așteptați la Șag, la 15 kilometri de Timișoara. În cele două zile de eveniment, vor fi plantați 15.000 de copaci, din speciile frasin, arțar și cireș sălbatic. Plantarea este gratuită, iar puieții și uneltele sunt puse la dispoziție de organizatori. Mai mult, cei care vor participa la acțiunea de plantare vor fi îndrumați îndeaproape de pădurari care vor întregi experiența cu sfaturi utile. Cei care doresc să participe, sunt rugați să completeze acest formular.

"Anul acesta venim cu un concept inovator împreună cu partenerii noștri de la Centrul Cultural Subcarpați de care să se bucure întreaga comunitate. Ne dorim, pe lângă muzică, să întinerim pădurea, dar să aducem și oamenii mai aproape de misiunea noastră de protejare a naturii", a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Ce artiști urcă pe scenă la Oxigen Planting Festival

Cei care vor participa la acțiunile de plantare din cadrul evenimentului vor fi răsplătiți cu relaxare în aer liber, experiențe culinare inedite oferite de cele mai îndrăgite food truck-uri și de concerte ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Distracția în codru va începe în cele două zile de festival cu concertele trupelor precum Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred că sunt extraterestru. În ambele zile, spectacolul va fi întregit de muzică mixată de DJ.

Experiențe pentru întreaga familie la Oxigen Planting Festival

Oxigen Planting Festival este un eveniment care pune accent pe educație, sustenabilitate, artă, cultură și entertainment. Este un festival dedicat întregii familii, de aceea experiențele pe care le pune la dispoziție sunt gândite pentru toate vârstele.

Cei care iubesc sunetul autentic al cavalului românesc vor putea afla tainele acestui instrument chiar de la reprezentanții Centrului Cultural Subcarpați, în cadrul workshop-ului organizat în cele două zile. Copiii vor fi răsfățați în zona CODRU Carnival, unde se vor bucura de aventuri și jocuri creative, în cadrul cărora vor învăța mai multe despre ecologie și protejarea naturii. Alături de reprezentanţii mai multor organizații, copiii vor crea obiecte decorative din hârtie reciclată și lemn.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Asaf Avidan este cap de afiș la Rocanotherworld 2024; află ce artiști mai urcă pe scenă

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2024 la Iași, și va reuni pe scenă un lineup internațional de excepție. Abonamentele sunt deja disponibile online. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Asaf Avidan la Full Moon Live Arenele Romane pe 16 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Rocanotherworld 2024 este organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia interpretărilor live cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi - curios, diferit și pentru ceilalți.

Primii artiști confirmați la Rocanotherworld 2024

Asaf Avidan, om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K și Dora Gaitanovici sunt primii artiști care își anunță prezența în fața publicului festivalier.

Orientat spre o carieră solo de mai bine de un deceniu, Asaf Avidan a fascinat publicul din întreaga lume printr-o abordare muzicală autentică, versuri emoționante și un timbru vocal emblematic. De-a lungul timpului, Avidan s-a aventurat în turnee mondiale extinse, continuând să scoată un număr impresionant de bijuterii muzicale. Într-un cadru solo intim, sub umbrela Ichnology Solo Tour, artistul poartă poveștile de pe cel mai recent album, "Anagnorisis", vechile sale hituri și talentul său multi-instrumental și va aduce pe scena festivalului ieșean un show fermecător.

Călătoria muzicală inițiată sub numele om la lună ne întoarce în primăvara anului 2018 spre proiectul de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite de Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese. La patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ / indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și o comunitate de fani devotați în continuă expansiune. Așa cum se autodefinesc "Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire" care continuă să seducă și să cucerească publicul din toată țara.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept "pop melodramatic". Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul "Graceland" al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. "Vladivostok", mult-așteptatul epilog al trilogiei "Bacovia Overdrive" a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece: "Vladivostok 2" - cu un videoclip realizat de Barna Nemethi, "Tarantella (O casă, cândva)" - cu un videoclip gândit de Horia Cojan și "M E C A N I C Ă F I N Ă".

Unul dintre cele mai interesante exporturi muzicale din Europa de Est, duo-ul K not K (cunoscut inițial sub numele de Karpov not Kasparov) face muzică electronică optimistă inspirată de jocul de șah. În ultimii 8 ani, trupa a cântat în 38 din 44 de țări europene pe scene de club sau culturale, muzee, galerii de artă, dar și pentru festivaluri importante, împărțind scena cu nume sonore precum GusGus, Underworld, AltinGun, Poni Hoax și altele. K not K are în discografie LP-ul "Soundtrack for a Game of Chess", "The Vocal Edits", EP-ul "Memory". După un turneu european și național, duo-ul pregătește lansarea unui nou material discografic imprimat cu arome orientale.

Proiectul Dora Gaitanovici este un produs muzical original și îndrăzneț. Sound-ul lor îmbină elemente alternative, progressive și modern rock, cu ușoare influențe folclorice. Publicul i-a remarcat la Vocea României și la Eurovision, iar piesa "Ana" a stat 3 săptămâni pe locul 1 în Top 50 Viral Romania pe Spotify, lucru care le-a oferit o invitație specială pe main stage la Electric Castle. Pasiunea pentru muzică și forța interpretărilor i-au plasat pe tinerii artiști printre favoriții publicului iubitor de reprezentații live.

Prețuri și info bilete Rocanotherworld 2024

  • Abonamentele au fost puse în vânzare online, la prețuri cuprinse între 160 lei (+comision) și 320 lei (+comision).
  • Studenții beneficiază de abonamente la un preț redus, iar copiii cu vârstele sub 12 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet.
  • Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor beneficiază de acces gratuit, în baza completării formularului online.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending