Urmărește-ne în Social Media

Alternosfera - Imnuri de Război

Alternosfera a lansat "Imnuri de Război", o piesă puternică, cu un mesaj dureros. Melodia este acompaniată de un videoclip al cărui protagonist este Florin Piersic Jr. Te invităm să îl urmărești.

Alternosfera accentuează luptele și durerea cu care umanitatea s-a confruntat și, din păcate, se confruntă în continuare. Trupa a pus în versuri o problematică care pare fără sfârșit, un război la propriu și la figurat.

"Imnuri de Război" este lansată alături de un videoclip la fel de dureros ca mesajul melodiei. Regizat de Serghei Chiviriga, clipul îl are ca personaj principal pe Vasile, interpretat de Florin Piersic Jr. El observă într-o cutie cu nisip o pușcă de jucărie, moment care declanșează o serie de imagini cu copii care devin soldați pe câmpul de luptă.

Lansarea single-ului "Imnuri de Război" va avea aduce cu sine și un turneu național de promovare a acestui nou material. Astfel, Alternosfera va susține 13 concerte în România, în orașe precum București, Suceava, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Sibiu, Oradea, Pitești, Timișoara, Râmnicu Vâlcea.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia", "Fântânile".

Comentarii

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare