Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert PIAF! The Show la Sala Palatului: program și reguli de acces

Au rămas doar câteva zile până la întâlnirea cu Nathalie Lermitte în spectacolul ce a electrizat Broadway-ul! PIAF! The Show va avea loc duminică, 3 martie, la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Nathalie Lermitte în PIAF! The Show
Nathalie Lermitte în PIAF! The Show │ FOTO: PIAF! The Show

Duminică ai întâlnire cu inegalabila Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței, într-un spectacol tribut, ce te va purta prin cariera și viața lui Edith Piaf.

Reguli de acces concert PIAF! The Show la Sala Palatului

Accesul în Sala Palatului se va face începând cu ora 19:00, urmând că spectacolul să înceapă în jurul orei 20:00.

Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la solicitarea agenților de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani trebuie însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

  • băuturi și produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel ori aparate GoPro.

Alte informații utile:

Organizatorii recomandă spectatorilor că, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Băuturi răcoritoare și snacks-uri vor fi comercializate de către chioșcul Sălii Palatului.

Biletele oferă acces doar pe locurile pentru care au fost achiziționate. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, o singură dată. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea și/ sau revânzarea biletelor sunt ilegale.

Prețuri bilete concert PIAF! The Show la Sala Palatului

Biletele deja achiziționate cu dată inițială a evenimentului (3 octombrie 2023) sunt valabile și pot fi folosite pentru acces. De asemenea, biletele pot fi achiziționate în continuare online, la prețuri ce pornesc de la 139,5 lei + taxe.

Muzică și film

Vocea lui Edith Piaf va fi recreată de inteligența artificială pentru un film biografic

La mai bine de 60 de ani de la moartea ei, legendara cântăreață Edith Piaf va fi protagonista unui film biografic care va folosi AI pentru a-i recrea vocea și înfățișarea. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Edith Piaf
Edith Piaf │ FOTO: captură YouTube / Edith Piaf Officiel

Warner Music Group a anunțat că a încheiat un parteneriat cu moștenitorii artistei pentru "Edith", un film de 90 de minute cu acțiunea plasată în Paris și New York, din anii 1920 până în anii 1960. Pelicula va fi narată de vocea lui Edith Piaf generată de inteligența artificială și promite să prezinte aspecte necunoscute până acum din viața cântăreței.

"Edith" va oferi o interpretare modernă a poveștii artistei, completată de imagini de arhivă, interpretări live și pentru TV, imagini personale și interviuri ce vor oferi publicului acces către momentele semnificative din viața lui Piaf.

Potrivit Warner Music, tehnologia AI va fi antrenată pe sute de clipuri vocale și imagini cu Edith Piaf (dintre care unele au peste 80 de ani) și va permite ca vocea și înfățișarea să fie recreate pentru a spori și mai mult autenticitatea și impactul emoțional al filmului. Mai mult, vor fi utilizare melodiile sale originale, inclusiv hit-uri emblematice ca "La Vie en rose" și "Non, je ne regrette rien".

"Edith" se bazează pe o idee concepută de Julie Veille, scenaristă și regizoare cunoscută pentru documentarele ei despre viețile artiștilor (Sting, Stevie Wonder, Diana Ross). Ea a scris scenariul împreună cu Gilles Marliac și împreună cu președintele Warner Music Entertainment, Charlie Cohen, vor aduce scenariul și tehnologia AI la viață prin acest lungmetraj.

Citește în continuare

Trending