Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai 2024: acces, check-in online și alte informații utile

Prima ediție UNTOLD Dubai se apropie cu pași repezi. Între 15 și 18 februarie 2024, EXPO CITY Dubai se va transforma într-un paradis al divertismentului și al varietății muzicale. Te invităm să afli mai multe informații utile, în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Organizat cu susținerea Dubai Economy and Tourism, UNTOLD Dubai promite o experiență memorabilă datorită unui lineup în care sunt incluși unii dintre cei mai ascultați artiști internaționali.

Acces UNTOLD Dubai 2024

Porțile festivalului UNTOLD Dubai se vor deschide în fiecare zi la ora 16:00 și se vor închide la 05:00 dimineața, accesul fanilor în festival se va face până la ora 03:00. Nu există limită de vârstă, însă există anumite reguli pe care persoanele până în 21 de ani trebuie să le respecte. Copiii cu vârsta sub 5 ani vor avea acces gratuit, minorii sub 16 ani trebuie să prezinte consimțământul părinților și să fie însoțiți de un părinte/tutore pe terenul festivalului.

Minorii între 16 și 18 ani trebuie să prezinte doar acordul parental, iar cei cu vârsta de 18 ani și peste pot intra fără consimțământul parental, și fără prezența unui părinte/tutore. Toți minorii sub 21 de ani vor primi o brățară pentru minori.

Accesul tinerilor sub 21 de ani în zona VIP este strict interzis.

Check-in online

Procedura de check-in online poate fi efectuată începând de astăzi, iar organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unui card de identitate sau pașaport valide.

Posesorii de abonamente și bilete Day 1, își pot ridica brățara de festival începând cu data de 14 februarie, de la punctele de check-in din incinta EXPO CITY Dubai (Expo Metro Plaza și Sustainability Plaza), in intervalul 15:00 - 23:00.

Începând cu data de 15 februarie, prima zi de festival, programul de ridicare a brățărilor va fi 15:00 - 03:00. Biletele pe zile, Day2, Day3 și Day4 vor putea fi preschimbate în brățări doar în ziua respectivă.

Alte informații utile despre bilete și acces:

Din data de 15 februarie, posesorii de abonamente și bilete VIP vor avea o zonă dedicată pentru parcare, ridicare a brățărilor și acces în festival.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete de o zi pot efectua check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze opțiunea online din contul lui de check-in.

Biletele de o zi sunt valabile pentru o zi întreagă de festival, de la ora 16:00 la 05:00. Fanii își pot încărca cu bani brățara de festival la toate credit point-urile din perimetrul festivalului.

Banii necheltuiți de pe brățara de festival pot fi rambursați online, începând din 19 februarie, până pe 23 februarie, la ora 23:59. Formularul de rambursare va fi disponibil în cadrul aplicației și pe site-ul oficial al festivalului.

Băuturile alcoolice pot fi achiziționate în interiorul festivalului UNTOLD Dubai, doar de la punctele autorizate. Acestea vor fi marcate corespunzător și vor fi folosite exclusiv pentru vânzarea alcoolului.

Obiecte interzise la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii UNTOLD Dubai precizează că obiectele interzise în festival sunt următoarele: droguri, steaguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), umbrele (în caz de ploaie se recomandă utilizarea pelerinelor), produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, cuțite, arme, obiecte contondente, materiale inflamabile sau explozive, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Prima ediție UNTOLD Dubai va aduce în universul său magic peste 100 de artiști naționali și internaționali de top, și zeci de mii de fani din întreaga lume. Producția scenelor din festival este impresionantă, fanii sunt așteptați să descopere un tărâm de poveste, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 15 februarie 2024

UNTOLD Dubai 2024

Loc
Expo City Dubai

Trending