Urmărește-ne în Social Media

Alternosfera - Aritmii

Alternosfera a lansat "Aritmii", o nouă piesă extrasă de pe viitorul său album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Alternosfera a mai deschis o portiță către universul muzical al viitorului său album. Trupa a lansat "Aritmii", o piesă profundă, în care sunt inserate motive biblice. Videoclipul nu doar că evidențiază mesajul versurile, dar este gândit ca un scurtmetraj. Apar personaje, vedem un Marcel bătut și plin de sânge, iar detaliile cu semnificație ajută la construirea poveștii.

Piesa "Aritmii" a fost prezentată publicului în cadrul unui concert ce a avut loc la Arenele Romane pe 11 noiembrie. Mai mult, trupa va porni și într-un turneu național pentru a aduce noul single la urechilor cât mai multor ascultători.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Haosoleum", "Epizodia".

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Recent, formația a lansat cântecele "Bonjour Madame" și "Imnuri de război".

PUBLICITATE
Comentarii