Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Justin Bieber explică cum l-a schimbat faima: "Am devenit indignat, lipsit de respect cu femeile și furios"

Justin Bieber a hotărât să le împărtășească fanilor povestea sa de viață. Starul pop a publicat pe Instagram o scrisoare elaborată, în care enumeră efectele nefaste ale faimei. În mesaj sunt relatate și greșelile pe care le-a comis, Bieber recunoscând că a avut o problemă cu drogurile.
Justin Bieber

Justin Bieber

Fără a-și justifica gestul, Justin Bieber a publicat recent pe Instagram o scrisoare lungă, în care povestește publicului cât de mult l-a schimbat faima și cât de greu i-a fost ca la 13 ani să aibă toată lumea la picioare.

"Sper că veți găsi timp să citiți asta. A fost scrisă din toată inima", scrie Bieber în postarea sa.

Artistul în vârstă de 25 de ani oferă apoi publicului date și statistici privind destinul copiilor faimoși.

"Ați observat statisticile cu starurile-copii și felul în care ei evoluează în viață? E o presiunea și o responsabilitate ieșite din comun puse pe un copil, ale cărui emoții, creier și lobi frontali (responsabili cu deciziile) nu sunt încă dezvoltați. Nu avem rațiune, suntem sfidători, rebeli, lucruri prin care trebuie să trecem cu toții. Dar când adaugi presiunea faimei, acest lucru îți face ceva care este destul de inexplicabil.

Vedeți, eu nu am crescut într-o casă stabilă, părinții mei aveau 18 ani, despărțiți, fără bani, încă tineri și rebeli. Pe măsură ce talentul meu a progresat, am devenit foarte cunoscut și totul s-a întâmplat într-un interval de doi ani. Întreaga mea lume a fost dată peste cap.

De la un băiat de 13 ani dintr-un oraș mic, am ajuns să fiu lăudat în stânga și-n dreapta de întreaga lume, cu milioane de oameni care-mi spuneau cât de mult mă iubeau și cât de grozav sunt. Nu știu ce părere aveți voi, dar eu cred că umilința vine cu vârsta. Auzi chestiile astea de suficiente ori când ești mic și ajungi să le crezi", explică Bieber.

În cadrul acestei scrisori, artistul canadian mărturisește că până la vârsta de 20 de ani a făcut toate greșelile posibile, ajungând să fie cel mai ridiculizat star pop al generației sale.

"Am început să consum droguri de mare risc la 19 ani și să abuzez de toate relațiile mele. Am devenit indignat, lipsit de respect cu femeile și furios", s-a confesat Justin în scrisoarea sa.

În prezent, Bieber mărturisește că și-a găsit liniștea în căsnicie, bucurându-se să o aibă alături de el pe Hailey Baldwin. Puteți afla și mai multe detalii citind scrisoarea sa de pe Instagram, disponibilă mai jos.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine cântă la The Carnival 2019 - Programul pe zile și ore

The Carnival București, unul dintre cele mai mari evenimente de streetfood, revine la Romexpo în perioada 6 - 8 septembrie...

Închide