Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Shawn Mendes a anunțat noul album într-un mod inedit - VEZI TRACKLIST

Artistul premiat în mai multe rânduri cu discul de platină, Shawn Mendes, a anunțat oficial lansarea celui de-al treilea album, care se va intitula simplu, "Shawn Mendes".

Publicat

pe

Shawn Mendes

În stilul său caracteristic și nonconformist, artistul a ales să anunțe lansarea noului album într-un mod inedit: în cadrul unui live streaming pe YouTube care a durat nici mai mult, nici mai puțîn de 9 ore. Cu ajutorul unei echipe de artiști floriști și pictori profesioniști, Shawn Mendes a dezvăluit coperta de album și data de lansare: 25 mai 2018.

Piesele “In My Blood” și “Lost în Japan” sunt primele track-uri lansate de pe noul album “Shawn Mendes” și deja se bucură de un succes fenomenal. La o lună de la lansare, “In My Blood” a strâns peste 145 milioane de streamuri și se clasează pe locul 1 în topul iTunes în peste 50 țări și în top 10 în majoritatea clasamentelor internaționale.

Albumul este așteptat cu nerăbdare de către fani și datorită listei de artiști care i s-au alăturat lui Shawn Mendes în realizarea albumului, precum Ed Sheeran, Ryan Tedder, Julia Michaels și nimeni altul decât John Mayer.

Shawn Mendes e un artist și compozitor canadian, care a devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. Astfel, a atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Al doilea material discografic, "Illuminate", lansat în 2016, cuprinde single-uri precum "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back". Este unul dintre cei 5 artiști din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să atingă vârsta de 18 ani.

Track List

  1. In My Blood
  2. Nervous
  3. Lost In Japan
  4. Where Were You In The Morning?
  5. Like To Be You (Ft. Julia Michaels)
  6. Fallin' All In You
  7. Particular Taste
  8. Why
  9. Because I Had You
  10. Queen
  11. Youth (ft. Khalid)
  12. Mutual
  13. Perfectly Wrong
  14. When You’re Ready

 

Comentează

Trending