Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cine este Maluma, artistul columbian care vine pentru prima oară în România pe 30 iunie

Maluma este unul dintre cei mai apreciaţi artişti sud americani şi unul dintre starurile muzicii latino americane. Artistul și-a confirmat prezenţa în România, cu ocazia festivalului El Carrusel, care va avea loc pe 30 iunie - 1 iulie la Romexpo. Columbianul are mulţi fani pe glob şi este un nume în plină ascensiune.

Publicat

pe

Maluma susține în iunie primul concert în România
Maluma susține în iunie primul concert în România

În primul rând, Maluma a atins deja viralitatea pe YouTube, în condiţiile în care doar clipul "Felices los 4" are peste 1.3 miliarde de vizualizări. Versat în interpretări în limba engleză şi spaniolă columbianul se află în turneu acum, o serie de concerte sub numele de "FAME". Pe numele său real Juan Luis Londono Arias muzicianul în vârstă de 24 de ani a bifat colaborări cu Shakira în ultimii ani pe piese ca "Chantaje" sau "Trap".

A colaborat şi cu French Montana, cu Flo Rida şi cu Ricky Martin, realizând cu acesta din urmă hitul "Vente Pa' Ca", care a sărit de 1.3 miliarde de vizualizări în ultimul an. Luna trecută reinterpreta împreună cu Jason Derulo piesa "Colors", imnul FIFA World Cup 2018, devenind imediat un hit şi fredonat de toţi, pasionaţi de fotbal sau doar de muzică latino americană şi pop.

Jason Derulo a înregistrat varianta în limba engleză a piesei, iar Maluma pe cea în limba spaniolă, pentru a ajunge la publicul latino american atât de pasionat de fotbal şi de muzică "caliente".

Abordând genuri ca reggaeton, latin trap şi latin pop tânărul are câteva single-uri ce au ajuns deja în top 10 Billboard Hot Latin Songs. "Felices Los 4", "Borro Cassette", "El Perdedor" şi "Corazon" sunt cele mai apreciate piese ale sale. Maluma îşi începea cariera muzicală în anul 2010, înregistrând primele single-uri. "Farandulera" a fost prima sa melodie care a prins la public, devenind un hit la radio-urile din Columbia.

Artistul a semnat cu Sony Music Columbia şi a început o colaborare fructuoasă cu casa de discuri. Se puneau astfel bazele primului album al muzicianului. Acesta avea să fie "Magia", lansat în 2012, care a adus şi primul videoclip cu buget mare pentru artist, "Obsesion". Acesta a fost filmat la gara Antioquia şi o avea în prim plan pe Lina Posada, celebru fotomodel columbian.

Ultimul album al tânărului este "F.A.M.E", care se pregăteşte de lansare în această lună. Maluma a colaborat cu Jay Cash, Vinylz, Daddy Yankee şi Prince Royce la crearea sa. Îşi defineşte stilul ca "urban pop" şi citează ca influenţe pe Michael Jackson sau Justin Timberlake. Numele său de scenă, Maluma este o combinaţie a primelor 2 litere din numele mamei sale, Marli, primele litere din numele tatălui, Luis şi primele litere din numele surorii, Manuela.

Îl aşteptăm pe Maluma să concerteze pe 30 iunie la Romexpo, pe scena El Carrusel, festival întins pe 2 zile, urcând şi What's UP, Andra, Robin Schulz sau Mandinga.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 30 iunie 2018

Festival El Carrusel

Loc
Romexpo
Comentează

Trending