Urmărește-ne în Social Media

pop

Shawn Mendes - It’ll Be Okay (Lyric Video)

Shawn Mendes a lansat piesa "It'll be okay", o baladă inspirată de o despărțire în iubire. Melodia este însoțită de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Ca orice artist, Shawn Mendes găsește inspirație și în evenimentele mai puțin plăcute din viață. Recent, el și Camila Cabello au anunțat că nu mai formează un cuplu, iar "It'll Be Okay" pare să vorbească despre acest lucru. Cei doi au declarat într-un comunicat comun că vor rămâne "cei mai buni prieteni". Shawn si Camila au lansat două piese împreună: "Señorita", care a apărut în 2019 si a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, dar şi "I Know What You Did Last Summer", de pe albumul de debut al lui Mendes, "Handwritten", lansat in 2015.

"It'll Be Okay" marchează, de asemenea, prima lansare solo a lui Mendes de la cel de-al patrulea album de studio, "Wonder", care a apărut în urmă cu un an, pe 4 decembrie 2020, și a ajuns pe primul loc în Billboard 200.

"Simt ca în ultima perioada nu am mai fost la fel de conectat cu voi. Îmi este dor de voi şi sper că o să vă placă noua piesă", a declarat Shawn Mendes pe pagina lui de Instagram.

Shawn Mendes a anunțat noul turneu global "Wonder", care va începe în anul 2022. Artistul va fi însoţit de King Princess, Dermot Kennedy şi Tate McRae pe parcursul a 64 de show-uri. Turneul va începe pe 14 martie 2022 în Copenhaga, Danemarca şi se va termina pe 27 iunie 2022 in Portland, Oregon.

Trending