Urmărește-ne în Social Media

Shawn Mendes - When You're Gone

Shawn Mendes continuă să rămână agățat de relația pe care a avut-o cu Camila Cabello. În versurile noului single ”When You're Gone”, artistul își amintește cu nostalgie de momentele frumoase petrecute împreună. Piesa este acompaniată de un videoclip cu filmări din concerte.

Iubirea rămâne o sursă inepuizabilă de inspirație pentru artiști. După baladă melancolică "It'll be okay", Shawn Mendes pare să regrete despărțirea de fosta iubită, Camila Cabello, în versurile noii piese "When You're Gone" mărturisindu-și regretul de a nu fi înțeles la timp cât de fericit era, de fapt, atunci când erau împreună.

"Când te desparți de cineva crezi că e decizia corectă. Nu realizezi ce va urma după. Cum ar fi, de exemplu, că nu știu pe cine să sun când am un atac de panică. Sau la cine să apelez când simt că nu mai am resurse emoționale. Cred că asta e realitatea care reiese din piesă: sunt pe cont propriu acum. Sunt cu adevărat pe cont propriu și urăsc sentimentul ăsta. Asta e realitatea mea acum", a detaliat Shawn Mendes într-un video publicat pe Instagram.

Noul single al artistului american este scris în colaborare cu Jonah Shy și Scott Harris, videoclipul fiind filmat de vechiul colaborator Jay Martin, cu care a lucrat și pentru clipurile "It’ll Be Okay", "Mercy" și "Stitches".

În paralel, Camila Cabello trece prin această despărțire cu fruntea sus. Artista a lansat alături de Ed Sheeran piesa optimistă "Bam Bam", care vorbește despre puterea de a merge mai departe după o despărțire și de a accepta viața așa cum este ea, cu bune și rele.

Comentarii