Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Andra va urca pe scena "El Carrusel" alături de Maluma

Andra se numără printre artiștii care vor concerta alături de Maluma în cadrul festivalului de muzică latino "El Carrusel". Bilete sunt disponibile early bird, la prețuri promoționale între 220 și 300 de lei.

Concert Andra - "Aievea" la Sala Palatului pe 23 februarie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

"El Carrusel" va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo. Pe lângă Maluma, care este foarte iubit și asteptat în România, vor mai urca pe scenă Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Ricky B și Whats UP.

Organizatorii evenimentului au în plan și un moment special cu Maluma și Andra, care este "Very Special Guest" în cadrul festivalului.

“Sunt cea mai fericită că Maluma a ales și România, în turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere“ a declarat Andra.

Dacă Maluma este cunoscut și datorită colaborărilor de succes cu Shakira, la piesa "Chantaje" (peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube) și "Trap" (peste 94 de milioane), nici Andra nu se lasă mai prejos. În 2016, artista a lansat piesa "Without you", alături de David Bisbal, un nume sonor în muzica latino.

Melodia s-a bucurat de succes foarte mare, atât în România, cât și în Spania, însumând aproape 130 de milioane de vizualizări. Se pare că cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun, iar David Bisbal, impresionat de vocea Andrei, a acceptat imediat propunerea de a lucra la o piesă împreună. Muzicianul a venit în România unde a filmat timp de 3 zile alături de o echipă numeroasă.

Cu o cariera muzicala de peste 17 ani, cu 13 albume lansate si hituri care s-au auzit chiar si peste hotare, Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania. Anul acesta, cântăreața pregătește o surpriză fanilor – două single-uri în colaborare cu artiști latino importanți.

Bilete sunt disponibile early bird, la prețuri promoționale între 220 și 300 de lei. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Citește mai multe despre AndraMaluma
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul El Carrusel îl aduce pe Maluma la București - Bilete și program

Artistul de origine columbiană Maluma concertează pentru prima oară la Bucuresti pe 30 iunie 2018, în prima zi a festivalui...

Închide