Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Killers - Cowboy's Christmas Ball (videoclip)

S-a dat startul pieselor tematice cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cei de la The Killers au pregătit pentru fani melodia Cowboy's Christmas Ball, după o poezie ușor modificată, scrisă în 1980... Continuare »
THE KILLERS - COWBOYS' CHRISTMAS BALL

S-a dat startul pieselor tematice cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cei de la The Killers au pregătit pentru fani melodia Cowboy's Christmas Ball, după o poezie ușor modificată, scrisă în 1980 de  William Lawrence Chittenden.

THE KILLERS - COWBOYS' CHRISTMAS BALL

Piesa care beneficiază și de un videoclip va fi inclusă pe albumul restrâns "(RED) Christmas EP", pregătit de trupă special pentru această perioadă. Încasările de pe urma vânzărilor vor fi donate companiei Product Red care luptă împotriva SIDA.

The Killers a luat naștere în 2001 la inițiativa lui Brandon Flowers (voce, clape) și a lui Dave Keuning (chitară), iar din 2002 s-au alăturat Mark Stoermer (bass) și Ronnie Vannucci Jr. (tobe) și trupa a fost completată.

Până în prezent The Killers a lansat 3 albume de studio, Hot Fuss (2004), Sam's Town (2006) și Day & Age (2008), vândute în peste 15 milioane de exemplare în lumea întreagă.

The Killers - Cowboy's Christmas Ball

Citește mai multe despre The Killers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările la Premiile Grammy 2012

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, ajunsă la ediția cu numărul 54 va avea loc anul viitor pe 12 februarie....

Închide