Urmărește-ne în Social Media

The Killers - My Own Soul’s Warning

The Killers a lansat un al doilea videoclip pentru piesa ”My Own Soul’s Warning”, marcând astfel ziua lansării noului album "Imploding the Mirage". De această dată, în prim-plan este solistul Brandon Flowers, cel care semnează și versurile piesei.

După clipul lansat în luna iulie, The Killers vin și accentuează mesajul piesei "My Own Soul’s Warning" cu un nou videoclip, regizat de Michael Hili. În acest video, protagonistul este vocalistul Brandon Flowers, care pare să oscileze între credință și iubire, dilema sa fiind una morală, dar și spirituală.

"I tried to go against my own soul’s warning/ But in the end, something just didn’t feel right" ("Am vrut să merg împotriva intuiției mele / Dar în final am simțit că ceva nu este în regulă"), cântă Brandon, ulterior piesa devenind criptică și ceva mai dramatică, păstrând totuși beat-ul energic și cumva optimist, adesea regăsit în piesele trupei.

Acest clip marchează și lansarea noului album The Killers, "Imploding the Mirage". Cel de-al șaselea disc din cariera trupei a fost pus în vânzare astăzi, 21 august. Materialul a fost înregistrat fără chitaristul Dave Keuning, dar alături de o serie de muzicieni invitați, precum Lindsey Buckingham, K.D. Lang, Weyes Blood, Adam Granduciel de la The War on Drugs și Blake Mills.

Tracklist "Imploding the Mirage" - The Killers:

  1. "My Own Soul's Warning"
  2. "Blowback"
  3. "Dying Breed"
  4. "Caution"
  5. "Lightning Fields"
  6. "Fire in Bone"
  7. "Running Towards a Place"
  8. "My God"
  9. "When the Dreams Run Dry"
  10. "Imploding the Mirage"

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

The Killers a lansat piesa "Your Side of Town" - AUDIO

Trupa The Killers a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă ce se numește "Your Side of Town". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Killers - "Your Side of Town"
The Killers - "Your Side of Town" │ FOTO: captură YouTube / The Killers

"Your Side of Town" a fost compusă de trupă împreună cu producătorii Stuart Price și Shawn Everett. Melodia este marcată de sunete noi, dar și de elemente synth, acestea din urmă fiind o sursă de inspirație pentru The Killers.

"Cu multă emoție vă prezentăm <<Your Side of Town>>. Are reminiscențele multor partituri synth care ne-au inspirat de-a lungul anilor. Și totuși, cumva, se simte complet personală. Acum este a voastră. Dați volumul tare", a transmis trupa The Killers pe Instagram.

"Your Side of Town" marchează primul single al trupei din acest an, precum și prima lansare de la piesa "boy" de anul trecut.

"Your Side Of Town" a fost lansată în tandem cu revenirea trupei în U.K. cu două concerte ce au avut loc pe 26 august în cadrul Reading Festival și pe 27 august la Leeds Festival. Pe 29 august, The Killers, își va face debutul în Edinburgh, cu un show la Royal Highland Centre Showgrounds. Trupa va poposi și în Irlanda pentru două concerte, pe 1 și 3 septembrie.

AUDIO: The Killers - Your Side of Town

Citește în continuare