Urmărește-ne în Social Media

rock

The Killers - boy

După ce le-au prezentat-o fanilor la Festivalul Mad Cool din Madrid, The Killers au lansat noua lor piesă "boy" pe YouTube și platformele de streaming muzical. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"boy" marchează prima piesă nouă marca The Killers de la anteriorul album "Pressure Machine" lansat în 2021. Deși melodia nu se regăsește pe albumul mai sus menționat, "boy" a fost compusă în sesiunile de înregistrare pentru acel disc. Cu toate acestea, deoarece nu se încadra în viziunea lor pentru LP, muzicienii au decis să o păstreze pentru o lansare ulterioară.

"boy" este produsă de The Killers, Stuart Price și Shawn Everett. Melodia vorbește despre frumusețea și simplitatea adolescenței. Potrivit publicației Pitchfork, solistul Brandon Flowers a spus:

"Aceasta a fost prima melodie scrisă după ce a trebuit să anulăm turneul Imploding The Mirage din cauza pandemiei. Recent m-am mutat înapoi în Utah și am început să fac excursii la Nefi, unde am crescut. Am descoperit că locul din care îmi doream atât de disperat să scap la 16 ani era acum un loc în care nu mă puteam opri să mă întorc. Am un fiu care se apropie de vârsta pe care o aveam în acel moment din viața mea. Cu <<boy>> vreau să le spun mie – și fiilor mei – să nu se gândească prea mult la asta. Și să caute prioritățile în viața lor. Pentru mine acum, cele mai importante sunt soția mea, copiii, cântecele mele și scena".

The Killers se pregătește să pornească într-un amplu turneu american, care va include opriri în orașe precum Atlanta, Nashville, Chicago, Toronto, New York și multe altele, înainte de a se încheia în DC pe 10 octombrie.

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending