Urmărește-ne în Social Media

rock

The Killers - boy

După ce le-au prezentat-o fanilor la Festivalul Mad Cool din Madrid, The Killers au lansat noua lor piesă "boy" pe YouTube și platformele de streaming muzical. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"boy" marchează prima piesă nouă marca The Killers de la anteriorul album "Pressure Machine" lansat în 2021. Deși melodia nu se regăsește pe albumul mai sus menționat, "boy" a fost compusă în sesiunile de înregistrare pentru acel disc. Cu toate acestea, deoarece nu se încadra în viziunea lor pentru LP, muzicienii au decis să o păstreze pentru o lansare ulterioară.

"boy" este produsă de The Killers, Stuart Price și Shawn Everett. Melodia vorbește despre frumusețea și simplitatea adolescenței. Potrivit publicației Pitchfork, solistul Brandon Flowers a spus:

"Aceasta a fost prima melodie scrisă după ce a trebuit să anulăm turneul Imploding The Mirage din cauza pandemiei. Recent m-am mutat înapoi în Utah și am început să fac excursii la Nefi, unde am crescut. Am descoperit că locul din care îmi doream atât de disperat să scap la 16 ani era acum un loc în care nu mă puteam opri să mă întorc. Am un fiu care se apropie de vârsta pe care o aveam în acel moment din viața mea. Cu <<boy>> vreau să le spun mie – și fiilor mei – să nu se gândească prea mult la asta. Și să caute prioritățile în viața lor. Pentru mine acum, cele mai importante sunt soția mea, copiii, cântecele mele și scena".

The Killers se pregătește să pornească într-un amplu turneu american, care va include opriri în orașe precum Atlanta, Nashville, Chicago, Toronto, New York și multe altele, înainte de a se încheia în DC pe 10 octombrie.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Killers a lansat piesa "Your Side of Town" - AUDIO

Trupa The Killers a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă ce se numește "Your Side of Town". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Killers - "Your Side of Town"
The Killers - "Your Side of Town" │ FOTO: captură YouTube / The Killers

"Your Side of Town" a fost compusă de trupă împreună cu producătorii Stuart Price și Shawn Everett. Melodia este marcată de sunete noi, dar și de elemente synth, acestea din urmă fiind o sursă de inspirație pentru The Killers.

"Cu multă emoție vă prezentăm <<Your Side of Town>>. Are reminiscențele multor partituri synth care ne-au inspirat de-a lungul anilor. Și totuși, cumva, se simte complet personală. Acum este a voastră. Dați volumul tare", a transmis trupa The Killers pe Instagram.

"Your Side of Town" marchează primul single al trupei din acest an, precum și prima lansare de la piesa "boy" de anul trecut.

"Your Side Of Town" a fost lansată în tandem cu revenirea trupei în U.K. cu două concerte ce au avut loc pe 26 august în cadrul Reading Festival și pe 27 august la Leeds Festival. Pe 29 august, The Killers, își va face debutul în Edinburgh, cu un show la Royal Highland Centre Showgrounds. Trupa va poposi și în Irlanda pentru două concerte, pe 1 și 3 septembrie.

AUDIO: The Killers - Your Side of Town

Citește în continuare

Trending