Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Cher a lansat un album de Crăciun - TRACKLIST

Cher le prezintă fanilor "Christmas", primul album cu piese de sărbătoare al artistei. De asemenea, este primul material cu piese originale, de la anteriorul disc, "Closer to the Truth". Găsești în articol mai multe detalii, tracklist, precum și un clip de prezentare.

Publicat

pe

Artwork album "Christmas" - Cher
Artwork album "Christmas" - Cher │ FOTO: captură YouTube / Cher

După mai bine de 60 de ani în showbiz, Cher a lansat astăzi, 20 octombrie, primul album festiv. "Christmas" conține 13 piese, atât cover-uri, cât și melodii originale. Mai mult, Cher a colaborat cu nume importante din industria muzicală pentru câteva melodii. Artista a apelat la Stevie Wonder pentru cântecul "Christmas Means To Me", a lucrat cu Michael Buble pentru emoționanta "Home", cu Cyndi Lauper pentru "Put A Little Holiday In Your Heart" și cu Darlene Love pentru piesa "Christmas (Baby, Please Come Home)".

Surprizele nu se opresc aici. Iubitul lui Cher, directorul muzical Alexander "A.E." Edwards, a produs piesa "Drop Top Sleigh Ride" și l-a convins pe rapperul Tyga să livreze câteva versuri.

Albumul "Christmas" este acompaniat de un artwork ce o prezintă pe Cher înconjurată de ornamente de Crăciun. Artista poartă o cămașă albă și blugi albaștri cu ștrasuri.

TRACKLIST "Christmas":

  1. DJ Plays A Christmas Song
  2. What Christmas Means To Me (feat. Stevie Wonder)
  3. Run Rudolph Run
  4. Christmas (Baby, Please Come Home) [feat. Darlene Love]
  5. Angels In The Snow
  6. Home (feat. Michael Buble)
  7. Drop Top Sleigh Ride (feat. Tyga)
  8. Please Come Home For Christmas
  9. I Like Christmas
  10. Christmas Ain't Christmas Without You
  11. Santa Baby
  12. Put A Little Holiday In Your Heart (feat. Cyndi Lauper)
  13. This Will Be Our Year

Premii muzicale

Cher, Ozzy Osbourne, Foreigner vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2024

Celebrul panteon muzical își mărește componența cu o nouă serie de artiști. Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Cher, A Tribe Called Quest, Mary J. Blige, Peter Frampton, Foreigner și Kool & The Gang vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Cleveland pe 19 octombrie.

Publicat

pe

Cher / Ozzy Osbourne
Cher / Ozzy Osbourne │ FOTO: capturi YouTube

În plus, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală".

Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Candidații au fost desemnați de o comisie internațională de vot formată din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Pentru a fi eligibil, prima înregistrare comercială a unui nominalizat trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă.

Ozzy Osbourne a fost introdus anterior în Rock & Roll Hall of Fame ca membru Black Sabbath (2006). Anul trecut, soția și managerul său, Sharon Osbourne, a muștruluit Hall of Fame pentru că nu l-a introdus pe Ozzy ca artist solo. A durat ceva timp și pentru Cher, artista devenind eligibilă încă din 1991.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame 2024 va avea loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio, sâmbătă, 19 octombrie, și va fi transmisă în direct pe Disney+. Va fi disponibilă și pe Hulu după premieră și va primi o transmisiune specială difuzată pe ABC.

Citește în continuare

Trending