Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Cher a lansat un album de Crăciun - TRACKLIST

Cher le prezintă fanilor "Christmas", primul album cu piese de sărbătoare al artistei. De asemenea, este primul material cu piese originale, de la anteriorul disc, "Closer to the Truth". Găsești în articol mai multe detalii, tracklist, precum și un clip de prezentare.

Publicat

pe

Artwork album "Christmas" - Cher
Artwork album "Christmas" - Cher │ FOTO: captură YouTube / Cher

După mai bine de 60 de ani în showbiz, Cher a lansat astăzi, 20 octombrie, primul album festiv. "Christmas" conține 13 piese, atât cover-uri, cât și melodii originale. Mai mult, Cher a colaborat cu nume importante din industria muzicală pentru câteva melodii. Artista a apelat la Stevie Wonder pentru cântecul "Christmas Means To Me", a lucrat cu Michael Buble pentru emoționanta "Home", cu Cyndi Lauper pentru "Put A Little Holiday In Your Heart" și cu Darlene Love pentru piesa "Christmas (Baby, Please Come Home)".

Surprizele nu se opresc aici. Iubitul lui Cher, directorul muzical Alexander "A.E." Edwards, a produs piesa "Drop Top Sleigh Ride" și l-a convins pe rapperul Tyga să livreze câteva versuri.

Albumul "Christmas" este acompaniat de un artwork ce o prezintă pe Cher înconjurată de ornamente de Crăciun. Artista poartă o cămașă albă și blugi albaștri cu ștrasuri.

TRACKLIST "Christmas":

 1. DJ Plays A Christmas Song
 2. What Christmas Means To Me (feat. Stevie Wonder)
 3. Run Rudolph Run
 4. Christmas (Baby, Please Come Home) [feat. Darlene Love]
 5. Angels In The Snow
 6. Home (feat. Michael Buble)
 7. Drop Top Sleigh Ride (feat. Tyga)
 8. Please Come Home For Christmas
 9. I Like Christmas
 10. Christmas Ain't Christmas Without You
 11. Santa Baby
 12. Put A Little Holiday In Your Heart (feat. Cyndi Lauper)
 13. This Will Be Our Year

Trending